ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς στη διεθνή ρεγκάτα Struga Open 2023 (φωτογραφίες)


Το Σάββατο 10 Ιουνίου αποστολή αθλητών κι αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς συμμετείχε στη διεθνή κωπηλατική ρεγκάτα με την ονομασία Struga Open 2023, η οποία διοργανώθηκε στην πόλη Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν σωματεία από 4 βαλκανικές χώρες. Ποιο συγκεκριμένα συμμετείχαν 2 σωματεία από τη Βουλγαρία, 1 σωματείο από τη Σερβία, 2 σωματεία από τη Βόρεια Μακεδονία και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.
Οι μικροί αθλητές κι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. είχαν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν διεθνή αγώνα που τους πρόσφερε εμπειρίες, οι οποίες θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για το κωπηλατικό τους μέλλον.
Την αποστολή συνόδεψαν ο Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς κ. Γιάννης Χρήστου, ο Γεν. Γραμματέας του Ν.Ο.Κ. κ. Δημήτρης Φωτιάδης, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Κ. κ. Μητρούδης Παναγιώτης και ο εκπρόσωπος του Ν.Ο.Κ. στο Δ.Σ. της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και για χρόνια διεθνής διαιτητής κ. Παπαγιάννης Κώστας.
Στην αποστολή συμμετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες: Μίχου Φανή, Παπαλάμπρου Μαγδαληνή, Αντωνιάδου Έλενα, Χρήστου Νίκος, Μπέκος Χρήστος και Αντωνιάδης Νικόλας.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τους αγώνες και το χώρο διεξαγωγής των αγώνων, όπου είχε πραγματοποιηθεί το 2021 και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. 

Back to top button