ΑγροτικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: OPEN DAY στην άροσις (πρόγραμμα)

Η βιωσιμότητα του τόπου μας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις της εποχής μας.
Η ΆΡΟΣΙΣ, έχοντας βαθιά στο DNA της τις απαιτούμενες αξίες, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την καινοτόμα κοινωνική πρωτοβουλία των καταναλωτών «Ποιος είναι το Αφεντικό; Η Μάρκα του Καταναλωτή», ανοίγει τις πόρτες της και σας προσκαλεί στην Καστοριά, σε μία ιδιαίτερη ημερίδα, με θέμα τη βιωσιμότητα σε κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. την Παρασκευή 16/6/23.
Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου PLOUTOS H2020 και του πιλοτικού στο οποίο ηγείται η πρωτοβουλία των καταναλωτών, η οποία στηρίζει περισσότερες από 4.000 οικογένειες παραγωγών στην Ευρώπη, οργανώνουμε ένα Open Day κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της ΑΡΟΣΙΣ, επίσκεψη στον νέο μας σταθμό Ευφυούς Γεωργίας Gaiasense και παρουσίασή του από ειδικό της εταιρείας Neuropublic.
Στη συνέχεια, στο ξενοδοχείο Λημνέον Resort θα παρουσιάσουμε το μοντέλο λειτουργίας και συνεργασίας μας με την πρωτοβουλία των καταναλωτών, παρουσίαση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών που στηρίζουν τους παραγωγούς, την οικονομία, το περιβάλλον, τη διαφάνεια και την ιχνηλασιμότητα.
Τέλος θα προσφερθεί γεύμα στους συμμετέχοντες ενώ σας προσκαλούμε να συζητήσετε με όλους τους παράγοντες της ημερίδας, ώστε να μάθετε περισσότερα για το μοντέλο στήριξης των παραγωγών, της τοπικής κοινωνίας, του περιβάλλοντος, της οικονομίας, της Ελλάδας.
Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα, η βιωσιμότητα του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας, η ανάπτυξη της οικονομίας και η στήριξη στο περιβάλλον, μας αφορούν όλους. Όχι μόνο εμάς τους παράγοντες της αγροδιατροφικής αλυσίδας, αλλά και τους καταναλωτές που επενδύουν με τις αγορές τους σε όλα τα βήματα από το χωράφι του παραγωγού έως το τραπέζι τους.
Σας επισυνάπτουμε και την ατζέντα της ημερίδας.

 

 

 

Back to top button