Κόσμος

Έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς

Ο Τριτ Γουίλιαμς, Αμερικανός ηθοποιός και συγγραφέας πέθανε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα σε ηλικία 71 ετών.

Ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες, μεταξύ άλλων, στο μιούζικαλ «Hair» και στην τηλεοπτική σειρά «Everwood».

Σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Deadline, η οικογένεια του Γουίλιαμς επιβεβαίωσε την αιτία του θανάτου του διευκρινίζοντας: «Με μεγάλη μας λύπη αναφέρουμε ότι ο αγαπημένος μας Τριτ Γουίλιαμς πέθανε απόψε στο Ντόρσετ του Βερμόντ μετά από θανατηφόρο δυστύχημα με μοτοσικλέτα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, είμαστε συγκλονισμένοι και πολύ στεναχωρημένοι αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με την αστυνομία του Βερμόντ τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, αλλά τα αρχικά στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός οχήματος SUV έστριψε αριστερά, δεν είδε τη μηχανή και προσέκρουσε πάνω της. Ο ηθοποιός, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση υπέστη σοβαρά τραύματα αφού εκτοξεύτηκε από τη μοτοσυκλέτα του, μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο στο Όλμπανι της Nέας Yόρκης όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ηθοποιός ζούσε στην ύπαιθρο του Βερμόντ, δημοσιεύοντας τακτικά μηνύματα στα social media για την αγάπη του για την περιοχή.

ΑΠΕ

Back to top button