ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Περισσοτέροι από 70 φαρμακοποιοί σε σεμινάριο στην Καστοριά (φωτο)

Εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά Φαρμακείου

Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 70 φαρμακοποιών πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για τη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου του ΙΔΕΕΑΦ και του ΠΦΣ με κεντρικό τίτλο «Εφαρμοσμένα χρηματοοικονομικά φαρμακείου-από την θεωρία στη πράξη» στην Καστοριά, από τον τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας & Φλώρινας.
“Ευχαριστούμε τον κ. Αλέξανδρο Δεληκούρα που με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη και στη συμβουλευτική λειτουργίας φαρμακείων, ανέπτυξε άψογα τόσο το θεωρητικό μέρος όσο και case studies.
Εφαρμοσμένα Χρηματοοικονομικά ΦαρμακείουΣκοπός του σεμιναρίου είναι η βελτιστοποίηση της κερδοφορίας του φαρμακείου, με αποτελεσματική διαχείριση των εμπορευμάτων του και την επιλογή κατάλληλης εμπορικής στρατηγικής.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε ένα ακόμη σεμινάριο του ΙΔΕΕΑΦ για τη φαρμακευτική φροντίδα της παχυσαρκίας, με τίτλο «Παχυσαρκία: νόσος ή αισθητική διαταραχή», που θα πραγματοποιηθεί ειδικά για τα μέλη των Φαρμακευτικών Συλλόγων Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, από τις 17:00 έως 20:30, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στην Κοζάνη”.

tharos.gr

Back to top button