Ελλάδα

Πύλος: Βρήκε τον 18χρονο αδερφό του ενώ νόμιζε πως πνίγηκε – Η συγκινητική στιγμή που ξεσπούν σε κλάματα

Ο Φαρντι, αδερφός ενός διασωθέντα από το τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, ήρθε στην Ελλάδα γεμάτος αγωνία και χωρίς καμία ελπίδα πως ο αγαπημένος του μικρός αδερφός θα είναι ζωντανός. Ωστόσο, φτάνοντας στο λιμάνι της Καλαμάτας κατάφερε τελικά να τον συναντήσει, με την τόσο ανακουφιστική και ταυτόχρονα τραγική σκηνή να συγκινεί.

Τα κάγκελα που παρεμβάλλονται ανάμεσά τους, δεν εμποδίζουν τα δύο αδέρφια από το να αγκαλιαστούν, όπως φαίνεται σε βίντεο από το λιμάνι της Καλαμάτας.

Με δάκρυα στα μάτια τα δύο αδέρφια από την Συρία, δεν σταματούν να μιλούν ο ένας στον άλλον και μη μπορώντας να πιστέψουν πως βρέθηκαν ξανά μετά από μια τόσο βάναυση εμπειρία που θα μπορούσε να αποβεί τραγική, ο ένας πιάνει το πρόσωπο του άλλου.

Ο Φαρντι, Συρος πρόσφυγας, ήρθε από την Ολλανδία για να ψάξει και τελικά να βρει τον 18χρονο αδερφό του Μοχάμεντ που επέβαινε στο αλιευτικό πλοίο που βυθίστηκε. Ο Μοχάμεντ είχε ξεκινήσει από τη Λιβύη και ο τελικός του προορισμός ήταν η Ιταλία. Δεν έφτασε ποτέ εκεί, αλλά σώθηκε.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Ρεπορτάζ: Κώστας Γαζούλης | ertnews.gr

Back to top button