Καστοριά

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: Σας ζητώ να μας δώσετε την ευκαιρία να δουλέψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα. Για μια καλύτερη Καστοριά!

Τον Ιούλιο του 2019 η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβαν από τον ελληνικό λαό την εντολή να κυβερνήσουν την Πατρίδα μας! Μια Ελλάδα, πονεμένη, με τις μνήμες από τις ουρές στα ATM ακόμη νωπές, ένα ακόμη αχρείαστο μνημόνιο των 100 δις και την νεολαία με διαβατήρια ανά χείρας να αναζητούν εργασία οπουδήποτε αλλού εκτός από την Ελλάδα! Τέσσερα χρόνια μετά, με τρομερές αντιξοότητες και διεθνείς κρίσεις, όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση, η Κυβέρνηση μας, στηριζόμενη στο πρόγραμμα της και στην σκληρή δουλειά, κατάφερε να επαναφέρει την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης, πέτυχε την ενίσχυση των συνόρων μας και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στις προκλήσεις της εποχής, της μεγάλης αύξησης των υλών και της ενέργειας ως αποτέλεσμα του πολέμου και τις τεράστιες απώλειες της πανδημίας.
Κάποιες από αυτές όπως οι ανθρώπινες ζωές δεν αποτιμούνται, όμως σαν Ελλάδα θρηνήσαμε τα λιγότερα θύματα!
Τέσσερα χρόνια μετά, αναλογιζόμενοι την ευθύνη απέναντι στον Ελληνικό λαό που μας εμπιστεύτηκε, διεκδικούμε εκ νέου την εντολή προκειμένου να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην επόμενη ημέρα!
Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ανθρωποκεντρικό και πλήρες σκοπό έχει να ενισχύσει το ατομικό εισόδημα, να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα του πολίτη! Το ψηφιακό κράτος είναι εδώ και αναπτύσσεται όλο και περισσότερο! Υγεία και παιδεία για όλους, από ένα σύγχρονο κράτος που θα γίνεται καλύτερο!
Μόνο για την Καστοριά μας, εγκρίθηκε πρόγραμμα 10 εκ. για τους εργαζόμενους! Πάνω από 22 χρηματοδοτικά εργαλεία, μέσα από το ταμείο ανάκαμψης, για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην περιοχή μας!Αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και δημιουργία brand για τουρισμό 12 μήνες το χρόνο! Το φράγμα του Νεστορίου και της Διποταμίας, το αεροδρόμιο Καστοριάς και η ολοκλήρωση του Ε65, τα έργα που ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν στην επόμενη τετραετία!
Η ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, με την ενίσχυση των ομάδων παραγωγών και των πολλαπλών σχημάτων και νομικών προσώπων, η νέα ΠΑΑ, η αύξηση της ενίσχυσης των νέων αγροτών και για εμένα προσωπικά, η αλλαγή του κανονισμό του ΕΛΓΑ σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των φραγμάτων, θα κατατάξει την πατρίδα μας στις ισχυρά αναπτυγμένες χώρες που πρωταγωνιστούν στον Πρωτογενή!
Παράλληλα, σωστή προσέγγιση στην ενίσχυση της γουνοποιίας με σοβαρή και στοχευμένη ενίσχυση των επιχειρήσεων που προωθούν την εξωστρέφεια!
Για όλα τα παραπάνω, αλλά και όσα όλο αυτόν τον καιρό προωθούμε ως Κυβέρνηση και ως Παράταξη, ζητώ να μας δείξετε εμπιστοσύνη ξανά!
Με ειλικρίνεια και σοβαρότητα, γνωρίζοντας τις ικανότητες του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης μας, σας ζήτω να ψηφίσετε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και Κυριάκος Μητσοτάκης, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου!
Σας ζητώ να ψηφίσετε Κυβέρνηση! Σας ζητώ να μας δώσετε εκ νέου τη λαϊκή εντολή να οδηγήσουμε τη χώρα στην επόμενη ημέρα! Σας ζητώ να μας δώσετε την ευκαιρία να δουλέψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα! Για μια καλύτερη Καστοριά.
Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη

Back to top button