Κόσμος

Ο Χάρισον Φορντ μίλησε για την τελευταία του ταινία ως Ιντιάνα Τζόουνς (trailer)

Δεκαπέντε χρόνια μεσολάβησαν μεταξύ των δύο τελευταίων ταινιών του Ιντιάνα Τζόουνς και για το κενό αυτό μίλησε ο Χάρισον Φορντ (Harrison Ford) στο Digital Spy.

«Λοιπόν, δεν ήταν σαν να καθόμασταν για 10 χρόνια περιμένοντας να βρούμε μια ιδέα», απάντησε. «Όταν τελειώσαμε την τελευταία ταινία, δεν νομίζω ότι κανείς σκέφτηκε να πάει και να κάνει άλλη ταινία για κάποιο διάστημα. Και μετά υπήρξαν μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες που μας ήρθαν. Αλλά για κάποιο χρονικό διάστημα δεν προχώρησαν. Και μετά βρήκαμε μια ιδέα, ένα σενάριο και μια δυνατή ιστορία που θέλαμε να την πούμε» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Φτάνουμε στο τέλος της εποχής του Ιντιάνα Τζόουνς και ήθελα να δω ένα συμπέρασμα της ιστορίας του που να ταιριάζει με την πραγματικότητα της ηλικίας του και τι επίδραση έχει αυτό στο πρόσωπο που γνωρίσαμε εδώ και τόσα χρόνια», είπε.

Περιγράφοντας την τελευταία του μέρα στο πλατό, ο Φορντ είπε: «Η αίσθηση που είχα είναι η αίσθηση που νιώθεις όταν φτιάχνεις κάτι, και μπορείς να το δεις, ή μπορείς να θυμηθείς ότι το έκανες, [και έχεις] την ικανοποίηση να το δουλέψεις και να αποκτήσεις κάτι που αξίζει. Ένιωσα μια αίσθηση γαλήνης, μια αίσθηση ικανοποίησης, ότι αυτή η συγκεκριμένη δουλειά που είχαμε κάνει μαζί [ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάνγκολντ] και εγώ και όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι, ολοκληρώθηκε με έναν τρόπο που με ικανοποιούσε πραγματικά. Ελπίζω οι άλλοι να το βρουν τόσο ικανοποιητικό όσο εγώ» κατέληξε ο ηθοποιός.

ΑΠΕ

Back to top button