Καστοριά

Μαρία Αντωνίου: “Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και θα είμαι η δυνατή φωνή της Καστοριάς” (βίντεο)

Δηλώσεις της βουλευτού ΝΔ Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου για το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας

Να ευχαριστήσω όλους τους Καστοριανούς και τις Καστοριανές που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για δεύτερη φορά. Να τους ευχαριστήσω θερμά, γιατί με την συμμετοχή τους  η Νέα Δημοκρατία πλέον έχει μία  ασφαλή αυτοδυναμία, κάτι που ζητούσαμε όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να προχωρήσουμε άμεσα σε δουλειά.
Για μας προτεραιότητα η επόμενη μέρα είναι ότι θα έχουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα για το οποίο έχει δεσμευτεί στον ελληνικό λαό, όπως κάναμε και την προηγούμενη τετραετία και αυτό επιβραβεύτηκε από τους Έλληνες πολίτες.
Συνεχίζουμε λοιπόν σταθερά,  τολμηρά, με δύναμη να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα το οποίο παρουσιάσαμε και για το οποίο μας εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός.
Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Αυτό που δηλώνω είναι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και θα είμαι η δυνατή φωνή της Καστοριάς στο επόμενο κοινοβούλιο και σίγουρα θα εκπροσωπώ την πατρίδα μου με αξιώσεις, έτσι ώστε να πετύχουμε ότι αξίζει στην περιοχή μας, στην Καστοριά, στην αγαπημένη μας Καστοριά.
Έχουμε την δέσμευση του Πρωθυπουργού, έχουμε την δέσμευση υψηλόβαθμων στελεχών, όλο το προηγούμενο διάστημα, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε ένα ολιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης της περιοχής μας και η Καστοριά, την επόμενη τετραετία να πάει με καλύτερες αξιώσεις στην επόμενη κάλπη, στις επόμενες εκλογές.

Βίντεο: Kastoria News

 

 

 

 

Back to top button