Καστοριά

Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Καστοριάς: “Έκλεισε ένας κύκλος κι άνοιξε ένας νέος, ακόμη πιο ελπιδοφόρος”

Αγαπητοί συμπολίτες μας,
Με την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης μετά την Ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 ουσιαστικά έκλεισε ένας κύκλος και άνοιξε ένας νέος, ακόμη πιο ελπιδοφόρος, με περισσότερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη προοπτική για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί, με μπροστάρη τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη μια Ελλάδα που θα πρωταγωνιστεί, θα αναπτύσσετε και θα προκόβει.
Οι πολίτες της πατρίδας μας, επιβράβευσαν την προσπάθεια που έγινε, τη συνέπεια λόγων και έργων, την αναγνώριση και τη διόρθωση λαθών, τον προγραμματικό λόγο για το μέλλον.
Γύρισαν την πλάτη σε όλους αυτούς οι οποίοι αυτά τα χρόνια επένδυσαν στην τοξικότητα, στον διχαστικό λόγο, στην ισοπεδωτική κριτική, στα ψέματα και τον λαϊκισμό.
Η χώρα ύστερα από σχεδόν 100 μέρες προεκλογικής περιόδου έχει μια ισχυρή αυτοδύναμη, κυβέρνηση, με σημαντική εμπειρία και μεγάλη κοινωνική στήριξη.
Η φιλελεύθερη – λαϊκή – κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει διαμορφώσει κι εκφράζει ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία, υπέρ του προοδευτικού εκσυγχρονισμού και του υπεύθυνου πατριωτισμού.
Οι επόμενες μέρες δεν είναι ημέρες πανηγυρισμών, αλλά ημέρες δουλειάς. Δεν υπάρχει ούτε πίστωση χρόνου, ούτε μέρες για χάσιμο. Δεν θα είναι ανεκτή καμία έπαρση, καμία αλαζονική συμπεριφορά όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εμμένουμε στην υλοποίηση των κεντρικών προγραμματικών ζητημάτων που θέσαμε προεκλογικά: αύξηση μισθών, αναμόρφωση του ΕΣΥ, ένα κράτος πιο φιλικό στον πολίτη, ένα κράτος σύγχρονο, ψηφιακό, μια Ελλάδα πιο ασφαλή και τη μείωση των ανισοτήτων. Πιστεύουμε ρεαλιστικά στη μεταμόρφωση της Ελλάδας.
Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Ενωμένοι οι Έλληνες με όσο το δυνατόν ευρύτερες συναινέσεις θα πραγματοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχουν ανάγκη η χώρα και οι πολίτες. Η μεγαλύτερη δύναμη του έθνους μας βρίσκεται στην ενότητα και στην αλληλεγγύη.
Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας, αναγνωρίζοντας τα σημαντικά βήματα προόδου που έκανε η χώρα μας τα περασμένα τέσσερα χρόνια. Γνωρίζουμε το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε και συνιστά καθήκον μας να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά και μεθοδικά για το καλύτερο της Καστοριάς και της Πατρίδας μας.
Επιπλέον, θα θέλαμε να συγχαρούμε την βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου για την εκλογή της καθώς και τους πολιτευτές μας κ. Ζήση Τζηκαλάγια και κα Αγνή Κανδύλη – Μυκωνιάτη για τον εκλογικό αγώνα τους.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα στελέχη μας, τους εθελοντές μας, τους ανθρώπους που αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα του διακυβεύματος και συμμετείχαν ενεργά, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για την μεγάλη επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας, της Καστοριάς και της Πατρίδας μας.
Η Ελλάδα πρέπει να πατάει ΣΤΑΘΕΡΑ, να σκέφτεται ΤΟΛΜΗΡΑ για να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ.
Για την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Καστοριάς
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Βελλίδης

Back to top button