ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κορησού

Αγαπητοί συγχωριανοί μας και επισκέπτες, σας ευχαριστούμε από καρδιάς που τιμήσατε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που με πολύ κόπο οργανώσαμε για τη γιορτή του Αγίου Διονυσίου. Είδαμε το χωριό μας μετά από πολύ καιρό να κατακλύζεται από κόσμο που θαύμασε από κοντά τους απαράμιλλης ομορφιάς πίνακες του συγχωριανού μας καλλιτέχνη Δημήτρη Ιωαννίδη και στη συνέχεια πέρασε ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ γεμάτο κέφι και διασκέδαση σε μια επίσης απαράμιλλης ομορφιάς τοποθεσία στο λόφο του Αγίου Διονυσίου.
Ως μια ομάδα νέων ανθρώπων, που κόντρα στο ρεύμα της αστικοποίησης συνεχίζουμε να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας, σας ευγνωμονούμε που μας βοηθάτε να κρατήσουμε ζωντανό τον τόπο μας με τα ήθη και τα έθιμά του και σας υποσχόμαστε ότι η δράση μας θα συνεχιστεί αμείωτη!
Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Δημήτρη Ιωαννίδη για την παραχώρηση των έργων του, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Δημήτρη Γουγούση, τον Δήμο Καστοριάς για τη συνδιοργάνωση, τους επίσημους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις μας, το εφηβικό τμήμα χορευτικού του πολιτιστικού συλλόγου Πολυκάρπης “Δημιουργία”, το μουσικό σχήμα “Χάλκινα Ηχοχρώματα” και φυσικά τους εθελοντές μας για τη βοήθεια που προσέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος”

Back to top button