ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Οι πρώτοι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς! (φωτογραφίες)

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή αποφοίτησης των πρώτων αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς με τη συμμετοχή όλων των μαθητών, των γονέων τους και πολλών εκπαιδευτικών.
Πέρασαν έξι χρόνια από τον Σεπτέμβριο 2017, που χτύπησε για πρώτη φορά το κουδούνι του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς, πέρασαν έξι χρόνια που ζήσαμε μέσα σε αυτό το Σχολείο με τον αυθορμητισμό, την αισιοδοξία, την ευαισθησία, τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητα, τους χτύπους της καρδιάς των πρώτων μαθητών μας γύρω από τις νότες και τα πεντάγραμμα…
Η εγγραφή τους το Σεπτέμβριο 2017 έθεσε τα γερά θεμέλια αυτού του σχολείου, που σήμερα καμαρώνει όλη η πόλη.
Η γιορτή είχε ομιλίες εκπαιδευτικών και μαθητών, τραγούδια, μουσική, γέλια, χαρούμενα πρόσωπα, δώρα από το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας – τους οποίους ευχαριστούμε γι αυτή την όμορφη χειρονομία τους – φαγητό και ποτό και βέβαια πολλές συγκινήσεις!
Ευχόμαστε σε αυτούς τους μαθητές καλή ευόδωση των στόχων τους και πραγματοποίηση των ονείρων τους!
Ας ανοίξουν φτερά για να αλλάξουν τον κόσμο, με τα νιάτα τους και τη φρεσκάδα τους μπορούν να θέσουν ακόμη πιο ψηλούς στόχους και να τα καταφέρουν και στα πιο δύσκολα, αρκεί να το πιστέψουν. Η αγάπη μας θα τους συντροφεύει ώστε με δύναμη και αισιοδοξία να ανεβούν το πρώτο σκαλί της ζωής τους και ας αποτελέσει αυτό εφαλτήριο έναυσμα για πολλές επιτυχίες!
Καλό ταξίδι και καλή τύχη σε όλους και όλες!

 

Back to top button