ΑθλητικάΚαστοριά

Παίδες και Παμπαίδες του ΑΣ Καστοριάς στο 31ο Zagori Basketball Tournament (φωτογραφίες)

Το διήμερο 27 & 28 Ιουνίου 2023 οι ομάδες Παίδων και Παμπαίδων του συλλόγου μας είχαν την χαρά να συμμετάσχουν στο 31ο Zagori Basketball Tournament που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην πόλη των Ιωαννίνων. Μια πολύ ωραία διοργάνωση με συμμετοχή πολλών και ισχυρών ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα Παίδων έπαιξε τρία ανταγωνιστικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες του Προμηθέα Πάτρας, IBC Ιωαννίνων και της Κέρκυρας.

Η ομάδα των Παμπαίδων έπαιξε δύο ανταγωνιστικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες του Προμηθέα Πάτρας και του Άτλα Ιωαννίνων.

Αγωνιστικά οι ομάδες της Καστοριάς έπαιξαν δυνατά, δείχνοντας τη διάθεση των αθλητών για καλή παρουσία στο τουρνουά ενώ κατά διαστήματα με τις ωραίες συνεργασίες που έκαναν, κατάφεραν να κερδίσουν το χειροκρότημα.

Σε όλους τους αθλητές της ομάδας δόθηκε ικανός χρόνος συμμετοχής, ώστε να βρεθούν αντιμέτωποι με τις απαιτήσεις των αγώνων και να αποκτήσουν την απαιτούμενη εμπειρία.

Παράλληλα οι προπονητές μπόρεσαν να επισημάνουν τις αδυναμίες και μέσα από τις προπονήσεις να προετοιμάσουν κατάλληλα τους αθλητές και τις ομάδες.

Η συμμετοχή των ομάδων στο τουρνουά ήταν πολύ σημαντική και χρήσιμη, καθώς το καλοκαίρι ξεκινάει η προετοιμασία του νέου Παιδικού και Προπαιδικού τμήματος, ενόψει της συμμετοχής στα πρωταθλήματα παίδων και Παμπαίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. το προσεχές φθινόπωρο.

Οι προπονητές των ομάδων Γιώργος Καραταγλίδης και Χριστόφορος Τερσενίδης συνόδεψαν με πολύ αγάπη τα παιδιά στα Ιωάννινα και τους συγχαίρουμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και που κρατούν τα παιδιά στα γήπεδα και τον αθλητισμό!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και για το αγωνιστικό τους ήθος.

Ευχαριστούμε το ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTOVISION της πόλης μας και προσωπικά τον κ. Γιώργο Παλιούρη για την ευγενική χορηγία της μεταφοράς της ομάδας των παμπαίδων στα Ιωάννινα.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές και ιδιαιτέρως τον κ. Ευάγγελο Παππά για την υπέροχη φιλοξενία και τους συγχαίρουμε για την υποδειγματική οργάνωση!

Α.Σ. Καστοριάς Παιδικό (Γ. Καραταγλίδης) Εφραιμίδης, Ζήλας, Καραβατάκης, Μαυροδήμος, Γκόσδας, Στεφάνου, Σιμώτας, Καλαϊτζίδης, Σαρατσίδης, Κωνσταντίνου Γ., Κωνσταντίνου Ηλ., Λέκκος.

Α.Σ. Καστοριάς Προπαιδικό (Χρ. Τερσενίδης) Κωνσταντινίδης, Κώτσης, Μπιτσόλης Παλιούρης, Ντόντης, Τάσιος, Πιπερόπουλος, Δήμζας, Μαυρομάτης, Αναστασιάδης, Κάραλης, Μαυρουδής, Ζυγούρης.

 

Back to top button