Καστοριά

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Καστοριάς και επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ” Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών για τη δημιουργία ομάδας εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας για την προβολή και ανάδειξη της περιοχής μας.

Μέσω της καινοτόμου εφαρμογής και ενός πρωτότυπου παιχνιδιού συλλογής διαμαντιών, με τη χρήση κινητού τηλεφώνου δίνεται η δυνατότητα στον “επισκέπτη” να περιηγηθεί και να ξεναγηθεί (με ψηφιακό ξεναγό) σε ορεινούς προορισμούς της περιοχής μας, μαθαίνοντας συγχρόνως την ιστορία του τόπου μας.

Στον τομέα του Τουρισμού, οι καινοτόμες εφαρμογές με ψηφιακά μέσα συμβάλλουν, τα μέγιστα, στην ανάδειξη της φύσης, της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής μας, που σε συνδυασμό με άλλες συνέργειες, ενέργειες και σύγχρονες δράσεις μπορούν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα της περιοχής μας ως τόπος τουριστικού προορισμού.

Δέσμευση του ανεξάρτητου συνδυασμού μας ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ είναι η αγαστή και συνεχή συνεργασία του Δήμου Καστοριάς με το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας και το σπουδαίο επιστημονικό δυναμικό των Τμημάτων της Καστοριάς. Όπως επίσης και η συνεργασία με τους φορείς, το επιμελητήριο και τους συλλόγους της Καστοριάς. Η συνεργασία όλων και η υιοθέτηση και εφαρμογή κάθε σύγχρονου τεχνολογικού και καινοτόμου μέσου είναι ένα μέρος του Στρατηγικού μας Σχεδίου που βγάζει τον τόπο μας από το τέλμα και τον οδηγεί στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.

Είναι ευτύχημα για τον τόπο μας το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας με τα σπουδαία Τμήματα και το σημαντικότατο επιστημονικό τους δυναμικό. Οι καθηγητές, οι επιστημονικοί συνεργάτες αλλά και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας αποτελούν μία κινητήριο δύναμη για τον τόπο μας και ο νέος Δήμος Καστοριάς που θα χτίσουμε θα τους έχει, όχι μόνο κοντά του, αλλά πολύτιμους συνεργάτες.

Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

& Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

Γρηγόρης Γρηγοριάδης

Καστοριά: Αναζητώντας «διαμάντια» στη Δυτική Μακεδονία (βίντεο)

 

 

Back to top button