ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ολοκληρώθηκε το beach volley – Ανοίγει το ΔΑΚ Άργους Ορεστικού για το κοινό (φωτογραφίες)

Μια νέα εποχή για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Άργους Ορεστικού ξεκινά με την ολοκλήρωση του γηπέδου beach volley.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 90.000 ευρώ, σύμφωνο με τις προδιαγραφές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και περιλαμβάνει εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, κερκίδες, αποδυτήρια και ντους, WC και ηλεκτροφωτισμό. Το γήπεδο βρίσκεται στον χώρο του ΔΑΚ Άργους Ορεστικού με προδιαγραφές κατάλληλες για να φιλοξενεί και αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας.

Με αυτό το έργο δημιουργήθηκε ένα πρότυπο κέντρο αθλητισμού που θα ζήλευαν και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Ένα κέντρο που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, καθώς με την ολοκλήρωση κάθε είδους εργασιών, είναι πλέον απολύτως ασφαλές για χρήση.

Έτσι, οι δημότες θα μπορούν από αύριο, Παρασκευή 7 Ιουλίου, να αθληθούν ελεύθερα στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού, στον στίβο, στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στα δύο γήπεδα τένις και στο beach volley.

Πρόγραμμα ελεύθερης άθλησης:

Καθημερινά και Σαββατοκύριακα από 07:00 έως 11:00 και από 15:00 έως 22:00.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού σχεδίασε και υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης του αθλητισμού με τη ριζική αναβάθμιση των ήδη υφιστάμενων υποδομών του και την κατασκευή νέων, στηρίζοντας ομάδες και αθλητές και δίνοντας παράλληλα κίνητρο στα νέα παιδιά για να αθληθούν, τόσο στην πόλη του Άργους Ορεστικού, όσο και στα χωριά μας.

Back to top button