ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

32η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση: Ήρθαν οι πρώτοι κατασκηνωτές στον χώρο του River Party (φωτο)

Στον όμορφο χώρο δίπλα στον Αλιάκμονα, που θα φιλοξενήσει την 32η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει. Θυμίζουμε ότι η 32η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 13 – 16 Ιουλίου, με σύνθημα «Με τον λαό μπροστά και το ΚΚΕ ψηλά γράφεται η ιστορία! Τιμάμε την ιστορία μας, υπερασπιζόμαστε τον φυσικό πλούτο της χώρας», στον χώρο δίπλα στο ποτάμι κάτω από το χωριό Νεστόριο της Καστοριάς.
Εκεί συνεργεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, κατά κύριο λόγο από τη Θεσσαλονίκη και τη Δυτική Μακεδονία, έχουν απλώσει ήδη το πανό που θα υποδέχεται τους ΚΝίτες και τις ΚΝίτισσες από όλη τη χώρα στην είσοδο της κατασκήνωσης και εκτελούν εργασίες καθαρισμού και προετοιμασίας του χώρου, ενώ δεν τους λείπουν κι οι στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο ποτάμι.
Παράλληλα, στήνουν τις μεγάλες σκηνές που θα φιλοξενήσουν τους μικρούς κατασκηνωτές της παιδικής κατασκήνωσης, για παιδιά μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου από όλη την Ελλάδα, η οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της μια μέρα νωρίτερα, από τις 12 Ιούλη κι έχει το δικό της φροντισμένο πρόγραμμα, που επιμελήθηκε η Διατμηματική Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας.
Ακόμα εργασίες καθαρισμού γίνονται και στο δάσος όπου βρίσκεται το μεγάλο νοσοκομείο του ΔΣΕ, στα νοτιοανατολικά του υψώματος της Σκάλας, όπου το Σάββατο 15/7 θα γίνει η συγκέντρωση και τα εγκαίνια της έκθεσης για το νοσοκομείο και το υγειονομικό του ΔΣΕ στον Γράμμο.

902.gr

 

 

Back to top button