ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοΦλώρινα

Εικαστικοί περίπατοι στο Φεστιβάλ Γράμμου

Το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας πραγματοποιεί μια σύγχρονη διαδικασία εικαστικού περπατήματος, καλύπτοντας την περιοχή του Γράμμου και αναδεικνύοντας τα σημεία ιστορικού, και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Μια ομάδα καλλιτεχνών (Ομάδα Διερεύνησης Τοπίου) θα περπατήσει διαδρομές που θα καλύπτουν περιοχές του βουνού σε μια περίοδο 10 ημερών. Θα διανυκτερεύει στην ύπαιθρο μεταδίδοντας δεδομένα τα οποία θα επεξεργάζονται ερευνητές, φοιτητές και φοιτήτριες της Καλών Τεχνών (Ομάδα Εικαστικής Επεξεργασίας) που θα βρίσκονται στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης δημιουργώντας εικαστικά έργα.
📌Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα έργα θα παρουσιαστούν στο Νεστόριο και στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης με μια έκθεση, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί ημερίδα αποτελεσμάτων.
———————————————————————–
Πρόγραμμα :
🚩Παρασκευή 14 Ιουλίου
6 το πρωί συνάντηση στο Πληκάτι, πορεία Πληκάτι/2520/Γκιστόβα/Γράμουστα (Γιάννης Ζιώγας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Jez Hastings, Χρήστος Ιωαννίδης)
Κατασκήνωση στην Γράμμουστα, διανυκτέρευση στην ύπαιθρο
🚩Σάββατο 15 Ιουλίου
Διαδρομές γύρω από τη Γράμουστα, Λιβαδοτόπι, Νοσοκομείο ΔΣΕ, διανυκτέρευση στην ύπαιθρο
🚩Κυριακή 16 Ιουλίου
Διαδρομή Γράμουστα/Φούσια/Γιαννοχώρι, διανυκτέρευση στην ύπαιθρο για όσους περπατούν και διανυκτέρευση στο Πάρκο για τους νεοαφιχθέντες (Geert Vermeire, Δώρα Σιαφλά, Αλεξάνδρα,Μπουλά, Ρένα Γουμπερίτση, Κάρολος Χειλάς, Michal Salwiński )
🚩Δευτέρα 17 Ιουλίου
Νεστόριο, διανυκτέρευση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης (όλη η ομάδα 11 άτομα)
🚩Τρίτη 18 έως και Πέμπτη 20 Ιουλίου
Εξερεύνηση περιοχών, διανυκτέρευση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης
(όλη η ομάδα 11 άτομα)

Back to top button