Καστοριά

“Η εφήμερη λιακάδα ενός θολού μυαλού”: Νέος δίσκος από τον Κόμη Χ (βίντεο)

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος ήταν το 2004. Το “Αγάπη είναι” βγήκε το 2007. Έχουμε 2023. Και μόλις σήμερα βγήκε άλλος ένας δίσκος.
Εδώ είναι μόνο τα άλμπουμ και τα EP μου. Δεν μετράω συμμετοχές, ξεμπαρκα κομμάτια, συγκροτήματα, συλλογές, τραγούδια που έγραψα για άλλους… Είναι τόσα που σίγουρα θα χάσω το μέτρημα.
Άπειρες μέρες στο ψάξιμο. Άπειρες μέρες στο χάσιμο. Άπειρες μέρες στο στούντιο. Προβες. Βίντεο κλιπ. Συναυλίες. Τόνοι μελανιού πάνω στο χαρτί ( ακόμα ).
Δεν ξέρω κανέναν άλλο Έλληνα ραπερ που να έχει δουλέψει τόσο. Αν ξεχνάω κάποιον, χίλια συγγνώμη. Δεν το λέω υπεροπτικά. Χωρίς πλάκα. Το λέω με μια μικρή περηφάνια. Το λέω με μια περηφάνια γιατί δεν ήταν (ούτε και είναι) αυτός ο σκοπός.
Νιώθω πιο δυνατός και πιο έμπειρος από ποτέ. Δίχως ίχνος ενοχής, δίνω απλά τη μουσική μου σε σας. Εύχομαι να την απολαύσετε όπως, πια, την απολαμβάνω.
2023 λοιπόν.
“Η εφήμερη λιακάδα ενός θολού μυαλού” είναι εδώ.
Λευτέρης Κόμης Χ Παναγιωτίδης

iTunes/Apple Music: https://apple.co/3Da4mxp

ΜΟΥΣΑ
Στίχοι : Κόμης Χ
Μουσική : Βαγγέλης “Dj Rico” Σερίφης
Ερμηνεία : Κόμης Χ
Μίξη/Μάστερ: Βαγγέλης “Dj Rico” Σερίφης
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης “Dj Rico” Σερίφης
Cinematography: Γιάννης Λεμονίδης
Στο ρόλο της ψυχολόγου η Χριστίνα Μπακαλάκη.
Ευχαριστούμε το κέντρο ψυχοθεραπείας “In Vivo” (Αγγελάκη 31, Θεσσαλονικη) και το Crowbar Rock Restaurant (Υπολοχαγού Τσόπελα 4, Θεσσαλονίκη) για την ευγενική παραχώρηση των χώρων τους.

Back to top button