Καστοριά

Προσωπικοί λόγοι αναγκάζουν τον Γιάννη Χασάι να αποχαιρετήσει την Καστοριά (δηλώσεις)

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες, μια παλιοσειρά, αποχαιρέτησε εχθές αργά το απόγευμα την Καστοριά… Ο λόγος για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό και έναν εκ των αρχηγών των «γουναράδων» Γιάννη Χασάι. Ενός αθλητή που τίμησε και με το παραπάνω την «ερυθροκίτρινη» φανέλα και που τρέφει απεριόριστο σεβασμό γι’ αυτή, τόσο πολύ που δε δίστασε για χάρη της, μεσούσης της περσινής αγωνιστικής περιόδου, να παίξει ακόμη και τραυματίας, θεωρώντας το ως μια «ιερή υποχρέωση», όπως μου είχε πει τότε, προς την πόλη, που τη νοιώθει σπίτι του, αλλά και… το σύλλογο: «Τόσα χρόνια στην πόλη νιώθω ότι μεγάλωσα εδώ. Κάθε φορά που έρχομαι μετά από κάποιο ταξίδι νιώθω ότι μπήκα στο σπίτι μου. Είναι τρομερό το συναίσθημα! Και να ξέρεις, για εμάς τους παίκτες είναι μεγάλο πράγμα να φοράς την ιστορική φανέλα της Καστοριάς!»
Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε να πει… ”αντίο”; «Προσωπικοί λόγοι», που τον αναγκάζουν να φύγει από την πόλη, μου απάντησε ο ίδιος, όταν έσπευσα εχθές αργά το βράδυ να τον αποχαιρετήσω.
Η επομένη μου ερώτηση, εύλογη: «Ποια είναι τα συναισθήματά σου;». «Σίγουρα στεναχώρια γιατί είναι σαν ν’ αφήνω το σπίτι μου. Υπήρχαν φιλαράκια μου, φίλαθλοι, που μου στείλανε μήνυμα για το λόγο που δε συνεχίζω, και με επηρέασε… Φεύγω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα ξαναβρεθεί στον δρόμο μου η Καστοριά!», μου είπε…
Πάντως ο Γιάννης και τούτο τον ικανοποιεί ιδιαιτέρως, αποχαιρετά την ομάδα ήρεμος και σίγουρος πως έχει μπει στο σωστό δρόμο και θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και τα επόμενα χρόνια: «Ξέρω ότι η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για το καλό της ομάδας. Έχουν γίνει ήδη καλές κινήσεις με καλούς παίκτες. Έχοντας και την εμπειρία του πρώτου χρόνου σίγουρα θα είναι καλύτερες οι συνθήκες, αρκεί ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια. Εγώ πάντα θα υποστηρίζω ότι η Καστοριά πρέπει να είναι σε ανώτερη κατηγορία».
Τέλος, ως επίλογο, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όχι μόνο: «Θα ήθελα να πω ότι τους έχω στην καρδιά μου και θα μου λείψουν τόσο αυτοί όσο και η πόλη που την ένιωθα σαν σπίτι μου. Καστοριάρα για πάντα!!».
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Football

Back to top button