ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Στέλιος Μωυσιάδης συμφώνησε με την Καστοριά (dhl;vseiw)

Ο Στέλιος Μωυσιάδης συμφώνησε με την Καστοριά και θα φορά την φανέλα με τον Κάστορα στο στήθος, την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ο Μωυσιάδης τα είχε βρει, εδώ και καιρό, με την διοίκηση της Καστοριάς και η ανακοίνωση του από την ομάδα ήταν καθαρά θέμα χρόνου, κάτι που τελικά έγινε σήμερα.
Ο Στέλιος Μωυσιάδης, έχει γεννηθεί στην Πτολεμαΐδα στις 11/10/2001, έχει ύψος 1.82 m και βάρος 73 Kgr κι αγωνίζεται σαν αριστερός ακραίος αμυντικός, ενώ μπορεί να παίξει σε όλη την αριστερή πτέρυγα του γηπέδου.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Στέλιου Μωυσιάδη έχει ως εξής:
2017-2019: Ακαδημίες Ηρακλή
2018-2022: Κοζάνη
2022-2023: Κοζάνη (α΄ εξάμηνο) – Μακεδονικός Φούφας (β΄ εξάμηνο)
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Στέλιος Μωυσιάδης, δήλωσε τα εξής:
“Θέλω να εκφράσω την απεριόριστη χαρά και την μεγάλη ικανοποίηση, που νιώθω που έρχομαι στην Καστοριά. Οι άνθρωποι της, μου έδειξαν ξεκάθαρα ότι στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία. Η Καστοριά αποτελεί για μένα ένα νέο ξεκίνημα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει σε αυτούς τους στόχους της, δίνοντας από την πλευρά μου, τον καλύτερο εαυτό μου. Ευχαριστώ την διοίκηση της Καστοριάς που μου έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα κι ότι πιστεύει σε μένα.”
Στέλιο Μωυσιάδη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Back to top button