Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ο 64χρονος επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος του 29χρονου – Τι υποστήριξε ο δράστης για τη στυγερή δολοφονία

Τους λόγους που τον οδήγησαν στη δολοφονία του 64χρονου άνδρα μέσα στο διαμέρισμα του στη Μενεμένη, εξήγησε ο 29χρονος δράστης κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, o 29χρονος υποστήριξε ότι γνώρισε το θύμα τις πρώτες πρωινές ώρες και ότι επισκέφθηκε το διαμέρισμα του προκειμένου να τον βοηθήσει σε κάποιες εργασίες έναντι αμοιβής.

Ωστόσο ο 64χρονος επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει και να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 29χρονου. Τότε εκείνος αντέδρασε, τον έδεσε με σκοινί στον λαιμό, τον χτύπησε στο πρόσωπο και του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Ένα ακόμη στοιχείο το οποίο σοκάρει είναι πως ο 29χρονος αφού σκότωσε τον 64χρονο, έγραψε σε τοίχο του σπιτιού τη λέξη: «Παιδεραστής 1» με το αίμα του ίδιου του θύματος, και αμέσως μετά παραδόθηκε στις αρχές αυτοβούλως, οι οποίες εξετάζουν όλα τα σενάρια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Thesstoday.gr

Back to top button