Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνη

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος στον «μυστικό δείπνο» του Γιώργου Αμανατίδη

Ονόματα αναμενόμενα, προσωπικοί φίλοι του Γιώργου Αμανατίδη, αλλά και πολλές εκπλήξεις είχε ο… «μυστικός δείπνος» της κατοικίας του πρώην Βουλευτή Κοζάνης και πλέον, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Του Ζήση Πιτσιάβα
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, περίπου 25 άνθρωποι πέρασαν την πόρτα της κατοικίας που βρίσκεται στα ψηλά της πόλης(περιοχή Σκ’ ρκας) και άκουσαν το Γιώργο Αμανατίδη να ανακοινώνει την απόφασή του για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Λίγο αργότερα η ανακοίνωση έφτασε στα ΜΜΕ και τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία…

Εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι, όπως η Γιούλα Γκατζαβέλη, ο Νίκος Λυσσαρίδης και ο Γιάννης Κιοσές αποτελούν στελέχη πρώτης γραμμής για το Γιώργο Αμανατίδη, ενώ Δημήτρης Σαββόπουλος και Όλγα Πουταχίδου βρέθηκαν εκεί μέσω τεχνολογίας (βιντεοκλήση).

Η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Βασίλης Άμπας, με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη να φαίνεται πως θα είναι ένα ακόμα πρόσωπο το οποίο μεταπηδά από την νυν περιφερειακή αρχή στο ψηφοδέλτιο Κασαπίδη.

Κομματικά στελέχη όπως ο Λύσανδρος Μεταξάς και Γρηγόρης Πούχιας (Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Κοζάνης), οι γιατροί Κώστας Βύζας και Χαράλαμπος Τσεβεκίδης (Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου), ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κοζάνης, Κυριάκος Μιχαηλίδης και η πολιτευτής, Ευλαμπία Πρώιου, βρέθηκαν επίσης στη συνάντηση.

Από τον επιχειρηματικό κόσμο ξεχώρισαν οι Μάκης Ιωσηφίδης και Ιάκωβος Παντελίδης, όπως και ο Χρήστος Σάββας.

Γιάννης Τσιομπάνος και Χάρης Γκοβεδάρος από την Κοζάνη, με τον πρώτο λογικά να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο, ενώ από το χώρο των τεχνοκρατών οι Τάσος Σιδηρόπουλος (ΑΝΚΟ) και Δημήτρης Μαυροματίδης (Πρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης), ήταν επίσης στη συνάντηση.

Από τα Γρεβενά βρέθηκε στη συνάντηση ο εν ενεργεία Αντιδήμαρχος, Ματθαίος Αδάμος.

e-ptolemeos.gr

Δήλωση υποψηφιότητας Γιώργου Αμανατίδη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

 

Back to top button