ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Ανανέωσε με την Καστοριά ο Θωμάς Κωνσταντίνου (δηλώσεις)

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου ανανέωσε με την Καστοριά και για την επόμενη σεζόν 2023-2024. Ο ταλαντούχος Καστοριανός ποδοσφαιριστής συζήτησε με την διοίκηση της ομάδας, οι δυο πλευρές τα βρήκαν μεταξύ τους κι έτσι τίθεται κι αυτός στην διάθεση του Αλέξανδρου Κούρτογλου από την άλλη Δευτέρα 31 Ιουλίου.
Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 01/04/2004, αγωνίζεται σαν αμυντικός, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής κι έχει ύψος 1.80 m και βάρος 72 Kgr.
Κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν, που ήταν και η πρώτη του χρονιά στην Καστοριά, ο Θωμάς Κωνσταντίνου αγωνίστηκε σε δέκα έξη (16) αγώνες πρωταθλήματος, εκ των οποίων στους δέκα (10) σαν βασικός και στους έξη (6) σαν αλλαγή και σε δύο (2) αγώνες του κυπέλλου σαν βασικός.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Κωνσταντίνου έχει ως εξής:
2011-2019: Ακαδημία Κρόνος
2019-2022: Α. Ε. Γραμμοχωρίων
2022-2023: Καστοριά
Μετά την ανανέωση του με την Καστοριά, ο Θωμάς Κωνσταντίνου, δήλωσε τα εξής:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Καστοριά. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Είναι επιτακτική ανάγκη η Καστοριά να ανέβει επίπεδο, κάτι το οποίο θα είναι πολύ καλό όχι μόνο για την ίδια, αλλά και γενικότερα για Καστοριανό ποδόσφαιρο”.
Θωμά Κωνσταντίνου, καλή συνέχεια στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

 

 

 

Back to top button