ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού πλέον το Φεστιβάλ Γράμμου

Με μεγάλη μας τιμή και χαρά ανακοινώνουμε ότι το Φεστιβάλ Γράμμου που διεξάγεται ήδη για τρίτη χρονιά, τίθεται φέτος για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού με ταυτόχρονη οικονομική υποστήριξη από τις αρμόδιες υπηρεσίες, μετά από το εγκριθεν εισηγητικό σημείωμα της διεύθυνσης Πολιτιστικών Δράσεων και Εποπτείας.
Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τη διοργάνωση και τον Δήμο μας, καθώς αναγνωρίζεται εμπράκτως η προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση των πολιτιστικών μας δράσεων και δίνεται η ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση της περιοχής.
Μετά από δουλειά μηνών του πολιτιστικού μας γραφείου, καταρτίστηκε, κατατέθηκε και εγκρίθηκε η πρόταση προς επιχορήγηση, ενώ το προσεχές διάστημα θα δοθεί έμφαση στις διακρατικές συνεργασίες και στα ευρωπαϊκά πολιτιστικά προγράμματα.
Ευχαριστούμε το Υπουργείο Πολιτισμού για την αναγνώριση του Φεστιβάλ Γράμμου σχετικά με τη συμβολή του στη δημιουργία πολιτιστικού αποθέματος και την προώθηση νέων ιδεών. Δουλεύουμε μεθοδικά για τον πολιτισμό και τη νέα γενιά.
Καλώς να ορίσετε και στις εκδηλώσεις μας!
Φεστιβάλ Γράμμου

Back to top button