ΚαστοριάΝεστόριο

Ο Καστοριανός συγγραφέας Άγγελος Λιάπης δώρισε τα βιβλία του στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου-Λυκείου Νεστορίου

Θερμά συγχαρητήρια στον λογοτέχνη τ. πρόεδρο Εφετών Άγγελο Λιάπη από το Πευκόφυτο του Δήμου Νεστορίου, για τη δωρεά δέκα πέντε δικών του συγγραφικών έργων στην Σχολική βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Λυκείου Νεστορίου.
Ως λογοτέχνης Ο Άγγελος Λιάπης θεωρείται γνήσιος εκφραστής της λυρικής ποίησης, με εκδόσεις λογοτεχνικών έργων που διακρίνονται για την πηγαία έμπνευση και ποιότητα του συγγραφικού λόγου που σκιαγραφεί με τον δικό του πρωτότυπο και συναρπαστικό τρόπο,την καθημερινή Ελληνική κοινωνική πραγματικότητα.
Μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, της Εταιρείας Συγγραφέων και της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, τιμήθηκε για την προσφορά στα Ελληνικά γράμματα από διάφορους πνευματικούς φορείς.
Με την δωρεάν των βιβλίων δίνεται η ευκαιρία στα νέα παιδιά να γνωρίσουν τον συμπατριώτη μας καταξιωμένο συγγραφέα Άγγελο Λιάπη, ως ένα εκ των σπουδαιότερων λογοτεχνών της σημερινής εποχής.
Κώστας Σουλτανίδης

Ο πολυγραφότατος Καστοριανός συγγραφέας Άγγελος Λιάπης (φωτο)

Τελιγιορίδου και Αντωνίου θα παρουσιάσουν το βιβλίο “Οι Σκοτεινές Διαδρομές της Μοίρας” του Καστοριανού συγγραφέα Άγγελου Λιάπη

 

Back to top button