ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

70 χρόνια Παναργειακός: Επετειακή κάρτα ενίσχυσης για καλό σκοπό

Ενισχύεις – Προσφέρεις – Κερδίζεις

Φέτος η ιστορική ομάδα του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ κλείνει 70 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γήπεδα σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές κατηγορίες. Στα πλαίσια αυτής της επετείου  ο σύλλογος θέλησε από την πλευρά του να σταθεί αρωγός στη δράση της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ, μιας ομάδας εθελοντών με πλούσια δράση και ιδιαίτερα αυξημένη κοινωνική ευαισθησία η οποία προσπαθεί να καλύψει βασικές ανάγκες συνανθρώπων μας. Η συνεισφορά τους στην κοινωνία είναι τεράστια και αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εθελοντικές ομάδες Άργους Ορεστικού και Καστοριάς παρουσιάζουν κοινή δράση.

Για το σκοπό αυτό και σε συνδυασμό με την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου κυκλοφόρησε η κάρτα στήριξης το κόστος της οποίας είναι 10€.

Από την αγορά κάθε κάρτας θα διατίθεται 1€  στην Εθελοντική Ομάδα Άργους Ορεστικού και 1€ θα αποταμιεύεται στον κουμπαρά της κλήρωσης που θα αναδείξει ένα μεγάλο νικητή ο οποίος θα κερδίσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Η κλήρωση θα γίνει στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ

  • ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΤΖΗΜΑΣ
  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ FINALE
  • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ZOOM SERIE
  • ΣΑΪΤΑ
  • ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΡΓΟΣ ΠΑΛΑΣ

 

Back to top button