Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Προτεραιότητα στον πολίτη: Επίσκεψη στις ενορίες του Άργους Ορεστικού (φωτο)

Συνάντηση με τον εφημέριο του Ναού και πρόεδρο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, καθώς και με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής είχαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον πολίτη» Γιώργος Μαρίνος, Νίκος Μπίζιος, Σάσα Τοτονίδου και Νίκος Χατζηκυριακίδης.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Ναού σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους να ενημερώνονται από τον Πατέρα Λεωνίδα για το μακροχρόνιο και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού, έργο στο οποίο ο Δήμος Άργους Ορεστικού στέκεται όλα αυτά τα χρόνια αρωγός.

Αντίστοιχα, οι υποψήφιοι Μαργαρίτα Ανδρονίκου, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Γιώργος Μαρτίνος, Νίκος Μπίζιος, Στέργιος Στεργιόπουλος και Νίκος Χατζηκυριακίδης επισκέφθηκαν και τον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου, όπου συναντήθηκαν με τον πρωτοπρεσβύτερο του Ναού Πατέρα Πασχάλη Μουτζίκη και μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε μια προσέγγιση διαφόρων, κατά κύριο λόγο, κοινωνικών θεμάτων που αφορούν την ενορία και γενικότερα τον Δήμο μας, ώστε να συνεχιστεί το ιδιαίτερα σημαντικό πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο αυτής, αλλά και η άριστη συνεργασία που υπάρχει με τη δημοτική αρχή.

 

Back to top button