ΑθλητικάΚαστοριά

Τρεις νέες μεταγραφές ανακοίνωσε η Καστοριά (φωτο)

Σημαντική ενίσχυση είχαμε για την Καστοριά, στο νευραλγικό πόστο του τερματοφύλακα, με τον ερχομό του Ιπποκράτη Δήμα, στην ομάδα.
Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται σημαντικά ο ανταγωνισμός με τον Τάσο Τσαρούχα, για την θέση του βασικού τερματοφύλακα, κάτω από τα γκολποστ της ομάδας.
Ο Ιπποκράτης Δήμας, έχει γεννηθεί στην Βενεζουέλα, στις 14/01/1999, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα έχει ύψος 1.87 m και βάρος 75 Kgr.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Ιπποκράτη Δήμα, έχει ως εξής:
2015-2018: Δώριο
2018-2019: Α. Ε. Μοσχάτου
2019-2020: Άγιος Ιερόθεος (α’ εξάμηνο) – Δώριο (β’ εξάμηνο)
2020 – 2021: Διαβολίτσι
2021-2022: Παναρκαδικός
2022-2023: Ζάκυνθος (α’ εξάμηνο) – Αστέρας Πετριτή (β’ εξάμηνο)
Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην Καστοριά, ο Ιπποκράτης Δήμας δήλωσε τα εξής:
“Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Καστοριά. Δεν το κρύβω ότι αυτή η ιστορία της αποτέλεσε κίνητρο για την συνεργασία μας. Το κλίμα που βρήκα είναι εξαιρετικό κι εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η Καστοριά να πετύχει στους στόχους της, τη νέα χρονιά”.
Ιπποκράτη Δήμα, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
————————————————————————–
————————————————————————–

Νέο μέλος της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της Καστοριάς ο Βασίλης Μαγγίζης
Μέλος της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της Καστοριάς θεωρείται από χθες 8 Αυγούστου το απόγευμα ο Βασίλης Μαγγίζης, του οποίου το δελτίο βρίσκεται ήδη στα χέρια της ομάδας.
Ο Βασίλης Μαγγίζης υπήρξε εδώ και πολύ καιρό μεταγραφικός στόχος της Καστοριάς κι αφού οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από σαράντα κύματα, κατέληξαν τελικά σε αίσιο τέλος.
Ο Βασίλης Μαγγίζης, έχει γεννηθεί στην Βέροια, στις 27/09! 1997, αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός κι έχει ύψος 1.87 m και βάρος 75 Kgr.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Βασίλη Μαγγίζη, έχει ως εξής:
2012-2014: Βέροια Κ 17
2014-2016: Βέροια Κ 20
2016-2017: Απόλλων Αγίου Γεωργίου (α’ εξάμηνο) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (β’ εξάμηνο)
2017-2019: ΓΑΣ Ροδοχωρίου
2019-2022: Αλμωπός Αριδαίας
2022-2023: Εδεσσαϊκός
Με τον ερχομό του στην Καστοριά, ο Βασίλης Μαγγίζης, δήλωσε τα εξής:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Καστοριά. Το κλίμα είναι άριστο και οι συμπαίκτες μου με αγκάλιασαν, σαν να βρίσκομαι χρόνια στην ομάδα. Οι προπονήσεις είναι ιδανικές, όπως αρμόζει στην κατηγορία που αγωνίζεται η νέα μου ομάδα έτσι, ώστε να μπορεί η Καστοριά να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα που αρχίζει σε ένα μήνα περίπου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Καστοριάς για την εμπιστοσύνη ου μου έδειξαν .
Βασίλη Μαγγίζη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
————————————————————————–
————————————————————————–

Η Καστοριά απέκτησε τον Βασίλη Σαχινίδη.
Νέο μεταγραφικό κτύπημα είχαμε για την Καστοριά, αφού η ομάδα απέκτησε τον ταλαντούχο επιθετικό Βασίλη Σαχινίδη.
Ο Βασίλης Σαχινίδης αποτελούσε στόχο της Καστοριάς από πέρυσι αφού προερχόταν από μια καταπληκτική χρονιά στις Ακαδημίες της Α. Ε. Κ., την περίοδο 2021 – 2022, όπου έδωσε το παρών σε όλα τα παιχνίδια, πετυχαίνοντας, μάλιστα είκοσι πέντε (25) γκολ.
Ο Βασίλης Σαχινιδης, έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 29/01/2007, αγωνίζεται στην θέση του αριστερού ακραίου επιθετικού κι έχει ύψος 1.79 m και βάρος 70 Kgr.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Βασίλη Σαχινιδη, έχει ως εξής:
2013 – 2021: Κρόνος
2021-2022: Α. Ε. Κ. Ακαδημίες
2022-2023: Α. Ε. Γραμμοχωρίων
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Βασίλης Σαχινίδης, δήλωσε τα εξής:
“Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Καστοριά. Πιστεύω στις δυνατότητες μου και θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που θα μου δοθεί και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε η Καστοριά να πετύχει τους στόχους που έχει για τη νέα χρονιά.
Βασίλη Σαχινίδη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
————————————————————————–
————————————————————————–
Ευχαριστήριο της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της Καστοριάς, στην Α. Ε. Γραμμοχωρίων.
Η ποδοσφαιρική Οικογένεια της Καστοριάς θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει και δημόσια τον πρόεδρο και το Δ. Σ. της Α. Ε. Γραμμοχωρίων, για την παραχώρηση του Βασίλη Σαχινίδη στην ομάδα μας. Διατηρώντας με αυτό τον τρόπο την φιλική σχέση που διέπει τα δύο σωματεία από πέρυσι με την παραχώρηση των Θωμά Κωνσταντίνου και Φώτη Νάκου και συνεχίζεται και φέτος.
Ευχόμαστε δε στην Α. Ε. Γραμμοχωρίων τα καλύτερα, όπως και κάθε επιτυχία της ομάδας την νέα χρονιά.

 

 

Back to top button