Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Συναντήσεις της ομάδας Κεπαπτσόγλου με τον σύλλογο εργαζομένων των ΟΤΑ Νομού Καστοριάς και τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ  

Συνάντηση του νυν και εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου με μέλη του συλλόγου εργαζομένων των ΟΤΑ Νομού Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε χθες στον χώρο του αμαξοστασίου του δήμου. Τον δήμαρχο πλαισίωναν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Μαργαρίτα Ανδρονίκου, Παναγιώτης Βακόπουλος, Βασίλης Γκουλέκας, Γιώργος Μαρτίνος, Αφροδίτη Μπελονάκη, Νίκος Μπίζιος, Γιάννης Νένος, Αφροδίτη Ουζούνη, Χαρά Σαββίδου, Στέργιος Φιλιάδης και Νίκος Χατζηκυριακίδης.

Από τη μεριά του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Ανδρέας Αποστολίδης και τα μέλη Στάθης Μασκαλίδης,  Πασχάλης Δήμου και Σταυρούλα Αδαμίδου.

Στη συνάντηση, αφού πρώτα διαπιστώθηκε η αρμονική συνεργασία δήμου και εργαζομένων, τέθηκαν κάποια θέματα ως προς την αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος πάντα του δημότη. Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν πως θα συνεχίσουν και στο μέλλον αυτή την αμφίδρομη επικοινωνία με πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και αμοιβαίας εκτίμησης.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι Βασίλης Γκουλέκας, Γιώργος Μαρτίνος, Στέργιος Στεργιόπουλος και Σάσα (Ησαΐα) Τοτονίδου συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καστοριάς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία που έχει εδραιωθεί μεταξύ της δημοτικής Αρχής και της εταιρείας, επιστέγασμα της οποίας είναι η πρόσφατη έναρξη λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Άργους Ορεστικού, η οποία εξυπηρετεί τους δημότες των χωριών του Ίωνα Δραγούμη.

Back to top button