ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροχωρίου ”ἒμπνοος” (φωτογραφίες)

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση και την επιτυχία της πολυθεματικής μας εκδήλωσης «ΚΑΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ»
Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες Αυγή Παπαευθυμίου, Λεωνίδα Γκέτσιο και Μάρκο Ντέμκα. Τους τοπικούς συγγραφείς Σόνια Ευθυμιάδου Παπασταύρου , Μαρία Κυριλλίδου Διαμαντίδου και Στάθη Μασκαλίδη. Τα βιβλιοπωλεία ΑΛΠΑ BOOK STORIES, ΝΙΚΗ ΔΟΥΚΗ και της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς.Τους τοπικούς παραγωγούς Άννα Άτσου, Γιώτα Νούτση ,Ηλίας Μακροζήσης, Χρήστος Λιάμπας και το Truck food Elli. Τα αθλητικά σωματεία Γραμμος Μαυροχωρίου και Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασίλειος Δόικος.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Μαυροχωρίου τον Βασίλειο Μιρκόπουλο.
Θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον φιλόλογο Ιωάννη Πετκανά , την φωτογραφική λέσχη του συλλόγου μας , τους εθελοντές μας και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!
 

Back to top button