ΚαστοριάΝεστόριο

Δήλωση υποψηφιότητας Χαρίλαου Ράπη


Η ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, ειδικά στο επίπεδο του Δήμου, σε φέρνει σε άμεση επαφή με τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες σου, με τα καθημερινά προβλήματα, τις αγωνίες αλλά και με τις προσδοκίες τους . Συγχρόνως δύναται να σου δώσει την ικανοποίηση της επιτυχίας όταν ο αγώνας σου για το κοινό καλό έχει αποτελέσματα και δικαιώνεται.
Επέλεξα να συμμετάσχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Δ.Ε. Γράμου) με τον Συνδυασμό “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ”. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστος Γκοσλιόπουλος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ βαθύτατα για το έργο, τις γνώσεις και το όραμά του για τον τόπο μας. Η εμπειρία που διαθέτει μέσα από την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του στα κοινά είναι αναμφισβήτητη. .
Αποτελεί πρόκληση για έμενα να κατέλθω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Νεστορίου, διότι μπορεί να είναι μικρός πληθυσμιακά αλλά οι δυνατότητες του είναι μεγάλες και ο χώρος προσφοράς και έργου σημαντικός.
Συμμετέχω στον προεκλογικό αγώνα, με μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις, λύνοντας προβλήματα, βελτιώνοντας τις ζωές όλων των κατοίκων και προχωρώντας, σταθερά, στον δρόμο για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Είμαι ο Χαρίλαος Ράπης, 27 χρόνων, γιος του Στέργιου (Τέγιου) Ράπη, γουνοποιού, με καταγωγή από την Γράμμουστα και της Σοφίας Βόδα με καταγωγή από την Αετομηλίτσα. Σπούδασα Ιστορία στο ΑΠΘ και τώρα τελειώνω το Μεταπτυχιακό μου στις Διεθνείς Σπουδές με ειδίκευση στις Στρατηγικές Σπουδές και τη Διεθνή Πολιτική στο ΠΑΜΑΚ (Υπότροφος Ιδρύματος Konrad Adenauer). Έχω εργαστεί ως Κοινωνικός Ανθρωπολόγος στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Γρεβενών. Για μία τριετία διετέλεσα πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Καστοριάς.
Σας καλώ να ενισχύσετε, με την ψήφο σας, την παρουσία των νέων ανθρώπων στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεστορίου.
Σας ζητώ να με ψηφίστε για να αγωνιστώ για το κοινό καλό και με νέες ιδέες να προσφέρω στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.
Χαρίλαος Ράπης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νεστορίου, με το Συνδυασμό “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ” του Χρήστου Γκοσλιόπουλου

Back to top button