ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Το “Yamaha Tenere Tour 3” θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά

Η εταιρία ΥΑΜΑΗΑ ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη εκδρομή TENERE TOUR στην Καστοριά το διήμερο 23-24/9/2023.
Θα είναι διήμερη Σάββατο-Κυριακή με διαμονή στο ξενοδοχείο Βυσσινόκηπος.
Αναχώρηση θα έχουμε από το κατάστημα μας Σάββατο 23/9 και ώρα 9πμ, και αφού φτάσουμε στο ξενοδοχείο μέσω Εθνικής οδού, αφήνουμε τα πράγματα μας και ξεκινάμε βουνό.
Γραμμο-Βιτσι-Δρακολιμνες-Αρρενες-Χαρος-Αετομηλιτσα και πολλές ακόμη κορυφογραμμές θα σας μαγέψουν για 2 ημέρες καθώς θα εξερευνούμε την Βορειοδυτική Μακεδονία.
Η διαδρομές θα είναι εύκολες όπως όλες τις φορές που πήγαμε εκδρομές (βατές από αυτοκίνητο),διότι μέλημα μας είναι να πάμε και να γυρίσουμε ασφαλείς.
Για την συμμετοχή σας πρέπει πρώτα να κλείσετε δωμάτιο 50e Moνοκλινο 60e Δικλινο 70e Τρικλινο, και μετά να μας ενημερώσετε στο 2310329469 ώστε να μπείτε στην λίστα συμμετεχόντων.
Το βράδυ του Σαββάτου θα πάμε για φαγητό σε κοντινό χωριό (Αποσκεπος) με απίστευτη θέα στα 1000 μέτρα.
Την Κυριακή συνεχίζουμε βουνό με φόντο την επιστροφή, όπου και θα βγούμε σε σημείο της εθνικής οδού για την εύκολη μετάβαση μας στην Θεσσαλονίκη όπου υπολογίζουμε άφιξη περίπου 17:00μμ.
Η εκδρομή είναι ΜΟΝΟ για TENERE (ότι τύπο και μοντέλο), καθώς θα υπάρχει και βιντεοσκόπηση εκδρομής καθώς και φωτογραφικό υλικό οποίο θα προωθηθεί στα social media.
*****Απαραίτητα Κράνος-Μπουφάν-Μπότες μοτοσυκλέτας

Back to top button