Καστοριά

Το κορυφαίο Μεταπτυχιακό για την διαχείριση υδρογόνου, φυσικού αερίου και πετρελαίου είναι στην Δυτική Μακεδονία

Εννέα λόγοι για την εγγραφή και παρακολούθηση του Διεθνούς Διιδρυματικού − Διατμηματικού Κοινού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.)  «Διαχείριση και μεταφορά πετρελαίου, φυσικού αερίου και υδρογόνου» /«Οil, Gas and Hydrogen management and transportation» M.Sc. MOGMAT. 

Ψάχνετε για καριέρα στη βιομηχανία πετρελαίου, φυσικού αερίου και υδρογόνου;
Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  (MSc MOGMAT) στη διαχείριση και μεταφορά πετρελαίου, φυσικού αερίου και υδρογόνου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που παρέχει στους φοιτητές τις τεχνικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν σε αυτόν τον δυναμικό κλάδο.
Το πρόγραμμά έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους αποφοίτους για σταδιοδρομία στον ταχέως εξελισσόμενο ενεργειακό τομέα, με έμφαση στη διαχείριση και μεταφορά πετρελαίου, φυσικού αερίου και υδρογόνου.
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, διασφαλίζοντας ότι οι απόφοιτοί μας είναι καλά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις αυτού του συναρπαστικού τομέα .
Ακολουθούν οι 9 λόγοι που το έχουν καθιερώσει σαν κορυφαία επιλογή ανώτατης εκπαίδευσης στελεχών και φοιτητών τα τελευταία 8 χρόνια :
  1. Είναι διεθνές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με την συνδιοργάνωση δύο Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του Αζερμπαϊτζάν.
  2. Πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου (100%) με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση .
  3. Είναι η 8η επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας του, με ήδη 200 απόφοιτους.
  4. Παρέχονται επαγγελματικά δικαιώματα σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω κατοχυρωμένων δικαιωμάτων στον ΕΟΠΠΕΠ.
  5. Δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε διδακτορικές σπουδές στη διοικητική και οικονομική επιστήμη ή σε συνδυαστικές επιστήμες τους. Αναγνωρίζεται και στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα του ΑΣΕΠ.
  6. Παρέχεται η δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  7. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ως υψηλά αμειβόμενα διευθυντικά και τεχνικά στελέχη σε ελληνικές και ξένες πολυεθνικές επιχειρήσεις παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, σε εταιρείες μεταφοράς πετρελαίου φυσικού αερίου και υδρογόνου, σε εταιρείες εξαγωγών / εισαγωγών και σε εταιρείες εμπορίας πετρελαίου, πετρελαιοειδών και φυσικού αερίου στην ελληνική και διεθνή αγορά.
  8. Διδάσκουν καταξιωμένοι έλληνες και αζέροι καθηγητές των δύο συνεργαζόμενων ιδρυμάτων, προσκεκλημένοι διδάσκοντες μέλη Δ.Ε.Π. Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. Επίσης  διδάσκουν καταξιωμένοι επιστήμονες μεγάλων πετρελαϊκών πολυεθνικών , όπως η BP, ελληνικών εταιρειών  όπως η ΕΛΠΕ,  και η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) αλλά και στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  9. Αναγνωρίζεται σε σχετικές προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.
Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμά μας ή για να υποβάλετε αίτηση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα ( 6997111771).
Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!

Back to top button