Καστοριά

Ο δρ. Ανδρέας Μήλιος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Με πολλή μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» του διακεκριμένου συμπολίτη μας Δρα Ανδρέα Μήλιου – Νικολάου. Η συμμετοχή του Ανδρέα προσδίδει στον συνδυασμό μας ξεχωριστή ποιότητα και προσθέτει σημαντική ισχύ στην επιτελική ομάδα των στελεχών που ήδη ανακοινώσαμε.

Προσδοκούμε πως οι πολύπλευρες επιστημονικές γνώσεις, οι πολύπτυχες επαγγελματικές εμπειρίες και η επιστημονική και επαγγελματική του καταξίωση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό θα συνδράμουν καθοριστικά στην υλοποίηση του οράματος που έχουμε για την αγαπημένη μας Καστοριά.

Ο Ανδρέας Μήλιος – Νικολάου είναι Διδάκτωρ Πολιτειολογίας του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης, οικονομολόγος με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ και συγγραφέας.

Διετέλεσε Εθνικός Εμπειρογνώμονας στα Ηνωμένα Έθνη (Γενεύη), Πρόεδρος κρατικού Οργανισμού (ΕΚΚΑ), σύμβουλος επιχειρήσεων, σύμβουλος πολλών υπουργών και Ειδικός Επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη.

Δίδαξε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και σε ιδιωτικά κολέγια. Είναι συγγραφέας εννέα επιστημονικών βιβλίων, τρία από τα οποία διδάσκονται σε δέκα πανεπιστήμια. Έχει γράψει επίσης δύο μυθιστορήματα. Αρθρογραφεί πολλά χρόνια σε μεγάλες έγκριτες εφημερίδες, οικονομικά περιοδικά και ιστοσελίδες.

Ανδρέα, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σε ευχαριστούμε που η αγάπη σου για την Καστοριά σε ώθησε να επιλέξεις να συμπορευτείς μαζί μας.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

με υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη

Back to top button