Καστοριά

«ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ»: 42 νέες υποψηφιότητες για τα τοπικά συμβούλια με τον Άκη Τσούκα (φωτογραφίες)

«Ο συνδυασμός «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ» θέτει σε προτεραιότητα την πολιτική μας θέση για αντιπροσώπευση του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας και έχουμε δηλώσει εξ αρχής ότι για μας Δήμος δεν είναι μόνο η Πόλη αλλά και οι Δημοτικές Ενότητες με τις Τοπικές Κοινότητες.

Οι ξεχασμένες μέχρι τώρα Τοπικές Κοινότητες στις οποίες εμείς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία όπως δηλώνει και το λογότυπο μας μέσα από το οποίο ξεπηδούν 9 κυψέλες, οι 9 Δημοτικές Ενότητες, δηλώνοντας ότι δίνεται βαρύτητα σε κάθε περιοχή του Δήμου Καστοριάς.

Κανένας παραγκωνισμός, καμία διάκριση δεν υπάρχει στον Συνδυασμό μας. Άνθρωποι, που επικυρώνουν με την ενεργό τους παρουσία τη θέληση όλων μας να παλέψουμε για έναν Δήμο που οδηγεί από την ακεραιότητα ως την επιτυχία, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ανάπτυξη, εξωστρέφεια, ανανέωση, καινοτομία κι επιτυχία.

Οι Τοπικές Κοινότητες είναι προτεραιότητα μας και στην πενταετία που έρχεται θα αγωνιστούμε για τη λύση των χρόνιων προβλημάτων της Περιφέρειας του Δήμου μας που επί χρόνια είναι ξεχασμένη περιοχή.

Καλωσορίζουμε τους 42 νέους υποψηφίους για τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Καστοριάς

Back to top button