Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Κανονικά κατεβαίνει στις εκλογές η “Λαϊκή Συσπείρωση” στους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού – Οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Ολοκληρώθηκαν οι συνδυασμοί της “Λαϊκή Συσπείρωση” για την Καστοριά και το Άργος Ορεστικό κι έτσι η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ κατεβαίνει κανονικά στους δύο δήμους.
Στον Δήμο Καστοριάς υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος Τίγκας, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Καστοριάς» την τελευταία 4ετία, δάσκαλος δημοτικού, μέλος της ΤΕ Καστοριάς – Βοΐου του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς του ΚΚΕ στις εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2023.
Στον Δήμο Άργους Ορεστικού, υποψήφια Δήμαρχος θα είναι η Έλενα – Σταυρούλα Βλάχου, αγροτική ιατρός στην Κορησό, ειδικευόμενη παιδίατρος, ταμίας του ΔΣ της Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ., μέλος της ΤΕ Καστοριάς – Βοΐου του ΚΚΕ.
Υπενθυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του στον Χρήστο Νατσούλη τη Δευτέρα, ο κ. Τίγκας ανέφερε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση αναζητούσε 10 ακόμη υποψήφιους για τους δύο δήμους για να ολοκληρωθούν τα ψηφοδέλτια, ενώ για τον Δήμο Νεστορίου δήλωσε ότι δε θα κατέβει συνδυασμός.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ στην Καστοριά και το Άργος Ορεστικό

Γιώργος Τίγκας: Αναζητούμε υποψήφιους για τους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού – Στο Νεστόριο η Λαϊκή Συσπείρωση δε θα κατέβει (συνέντευξη)

Back to top button