ΑθλητικάΚαστοριά

Συλλυπητήρια της ομάδας της Καστοριάς για την απώλεια του Γιώργου Χαλκίδη (φωτογραφίες)

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους φίλους του τέως προέδρου της ομάδας Γιώργου Χαλκίδη, που έφυγε από την ζωή.
Το ξαφνικό άκουσμα της απώλειας του δημιούργησε στις ψυχές όλων μας, μια απερίγραπτη κι ανείπωτη θλίψη κι οδύνη. Τούτη την ώρα ακόμη και τα λόγια είναι ελάχιστα για να εκφράσουν τον πόνο μας.
Μεγαλώσαμε με τον «Θρύλο» του Γιώργου Χαλκίδη, στην Καστοριά. Τον γνωρίσαμε, τον εκτιμήσαμε και τον θαυμάσαμε.
Ήταν εκείνος ο πρόεδρος που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του από το πέρασμα του από την Καστοριά, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, το 1980.
Ήταν εκείνος ο άνθρωπος (με την πραγματική σημασία της λέξεως), που δεν αρνήθηκε την βοήθεια του σε κανένα. Τίμιος, ειλικρινής, ευθυτενής κι ασταμάτητος, όταν ήταν σίγουρος ότι είχε χίλια τοις εκατό δίκιο, προασπίζοντας τα συμφέροντα της οικογένειας του, αλλά και της ομάδας μας.
Ήταν εκείνος ο πρόεδρος που ήταν κοντά μας, στο ξεκίνημα της μεγάλης προσπάθειας που κάναμε, πριν δυο χρόνια, για την αναγέννηση του Καστοριανού ποδοσφαίρου.
Γιώργο Χαλκίδη θα σε θυμόμαστε για πάντα, αφού είσαι βαθιά χαραγμένος στις μνήμες μας και το παράδειγμα σου θα μας καθοδηγεί. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Θεός θα σε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες για όλα τα καλά που έκανες ενώ ήσουν ζωντανός στη Γη.
«Καλό Παράδεισο να έχεις Πρόεδρε κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει»
Με ομόφωνη απόφαση, το Δ. Σ. της Καστοριάς θα καταθέσει, εις μνήμην του Γιώργου Χαλκίδη ένα ποσό, αντί στεφάνου, στο Γηροκομείο Καστοριάς.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χαλκίδης

 

Back to top button