ΑθλητικάΚαστοριά

Πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Γιώργο Χαλκίδη στην τελευταία του κατοικία

Έγινε νωρίς σήμερα το απόγευμα η κηδεία του παλιού προέδρου της Καστοριάς Γιώργου Χαλκίδη. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό των Εισοδιων της Θεοτόκου στην Βασιλειαδα που ήταν και η γενέτειρα του.
Ο φίλαθλος της ομάδας Κώστας Αφεντουλης εναπόθεσε στην σωρό του προέδρου ένα λάβαρο της Καστοριάς, ενώ ο Αργύρης Παπαβασιλειου ένα λάβαρο κι ένα κασκόλ της ομάδας.
Πολλές ήταν οι παρουσίες παλαιών παικτών που τίμησαν με την παρουσία τους τον αείμνηστο Γιώργο Χαλκίδη, στο τελευταίο αντίο. Διακρίναμε τους κυπελλούχους Γιώργο Παράσχο, Λάζαρο Αλεξιάδη, Τάκη Τσιρώνη, Γιάννη Δύντσικο, Ανδρέα Βοϊτσίδη, Χρήστο Παπαδόπουλο, Αργύρη Παπαβασιλειου, Στάθη Παρουσιάδη και τους Βαγγέλη Τσιφτσάκη, Θόδωρο Ποντίκη, Στέφανο Τριανταφυλλίδη, Χρήστο Φίλτσο, Αντώνη Μήνου, Θόδωρο Νικηφόρου και τον διεθνή με την Εθνική κωφών Κώστα Ζιάκα. Παρόντες επίσης οι τέως πρόεδροι της ΠΑΕ Καστοριά, Πέτρος Αναστασίου και Χρήστος Μεσελιδης, ο Παναγιώτης Μουρατιδης, ο Γιάννης Παναγιωτίδης (αδελφός του αείμνηστου προέδρου Γιώργου Παναγιωτίδη), ο Μωυσής Καλαϊτζίδης, ο Στράτος Μορφίδης, η πρόεδρος του γηροκομείου Χαρούλα Κουράκλη και οι Τζίμης και Νίκος Εμμανουηλιδης, γιοι του συνεργάτη του Γιώργου Χαλκίδη, Κώστα Εμμανουηλίδη.
Συγκινητικός ήταν ο λόγος που έβγαλε ο πρόεδρος των βετεράνων Τζίμης Εμμανουηλίδης, που αναφέρθηκε όχι μόνο στον πρόεδρο και στα μεγάλα του επιτεύγματα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1980, αλλά και στον άνθρωπο Γιώργο Χαλκιδη, του οποίου εξήρε την ανθρωπιά και την ντομπροσύνη.
Παρόντες επίσης ήταν ο τέως αντιπεριφερειάρχης και νυν υποψήφιος Τάκης Σαββόπουλος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Καστοριάς Άκης Τσούκας και Γρηγόρης Γρηγοριάδης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας, Πολεοδομίας του Δήμου Καστοριάς Στέλιος Φουλιράς, ενώ ο εν ενεργεία δήμαρχος Γιάννης Κορεντσιδης δεν μπόρεσε να παρεβρεθει, αλλά έστειλε στεφάνι.
Μεταξύ των στεφανιών διακρίναμε εκείνο των Βετεράνων του Π. Α. Ο. Κ., τους οποίους εκπροσώπησαν οι Κουλης Αποστολίδης και Χρήστος Τερζανιδης, του Βασίλη Χριστόπουλου, ο οποίος συνδεόταν με 44 χρόνων φιλία με τον αείμνηστο πρόεδρο, της ομάδας του Κυπέλλου, ενώ μεγάλη κι ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε το στεφάνι της Π. Α. Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
Την διοίκηση της Καστοριάς εκπροσώπησαν οι Χρήστος Μουρατιδης, Δαμιανός Παπαϊωάννου και Βασίλης Χριστόπουλος. Παρών επίσης και ο φροντιστής της ομάδας Μιχάλης Ιωάννου.
Kastoria FC the official

Back to top button