Κόσμος

“Hackney Diamonds”: Nέο άλμπουμ των Rolling Stones μετά από 18 χρόνια! (video clip)

Το διάσημο βρετανικό συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό, μετά από 18 χρόνια – από το «A Bigger Bang» του 2005 το οποίο έφτασε στο Νο.3 του Billboard 200.



Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν σήμερα την κυκλοφορία του “Hackney Diamonds”, του πρώτου άλμπουμ τους με πρωτότυπη μουσική σε 18 χρόνια, στο θέατρο Hackney Empire στο ανατολικό Λονδίνο.

“Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε το νέο μας σινγκλ, το οποίο αποκαλείται ‘Angry’ και το βίντεό του, και το ‘Angry’ είναι το πρώτο σινγκλ από το νέο μας άλμπουμ, το οποίο αποκαλείται ‘Hackney Diamonds’, που είναι και ο λόγος που είμαστε στο Χάκνι, και το οποίο κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου”, δήλωσε ο φρόντμαν του συγκροτήματος, ο 80χρονος Μικ Τζάγκερ, στο τοκ σόου του Τζίμι Φάλον στις ΗΠΑ σε απευθείας μετάδοση από το διαδίκτυο.

Ο Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Ρόνι Γουντ –ο πυρήνας όσων ζουν ακόμη από τα μέλη του συγκροτήματος που ιδρύθηκε πριν από 61 χρόνια, ντυμένοι όλοι στα μαύρα– έφθασαν στο θέατρο με ένα λονδρέζικο ταξί, με τον Τζάγκερ να πληρώνει το κόμιστρο με μετρητά.

Οι φαν της μουσικής περίμεναν την ανακοίνωση έπειτα από την εμφάνιση μιας αινιγματικής διαφήμισης σε τοπική εφημερίδα τον περασμένο μήνα, με αναφορές σε κάποια από τα πιο γνωστά κομμάτια των Stones και τον τίτλο του νέου άλμπουμ.

Βιντεοκλίπ του “Angry” έχουν επίσης ανέβει στον ιστότοπο “don’tgetangrywithme.com”.

Το άλμπουμ, ο τίτλος του οποίου αναφέρεται σε σπασμένα γυαλιά έπειτα από ληστεία, θα είναι το πρώτο μετά τον θάνατο του ντράμερ Τσάρλι Γουάτς τον Αύγουστο του 2021.

ΑΠΕ

Back to top button