ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού καλωσορίσαμε το φθινόπωρο

Καλωσορίσαμε το φθινόπωρο με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από μια, κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένη εκδήλωση με κέφι και ζωντάνια, την Παρασκευή 08-09-2023. Ευχαριστούμε τον Δήμο Καστοριάς για τη συνδιοργάνωση, τους εθελοντές μας για τη σημαντική βοήθειά τους, τους μουσικούς για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν και όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Θα θέλαμε, επίσης, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας στον χοροδιδάσκαλό μας κ. Κων/νο Τσιάρα, καθώς και στο χορευτικό τμήμα ενηλίκων για τη συνεργασία και την ακόμα μια φορά άψογη παράστασή τους!
Συναισθανόμενοι τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στη Θεσσαλία, αποφασίσαμε, όπως ανακοινώθηκε και στην εκδήλωσή μας, ένα μέρος από τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς να διατεθεί για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών. Περισσότερες πληροφορίες για τη βοήθεια που θα προσφέρει ο Σύλλογός μας θα ακολουθήσουν σε σχετική ανακοίνωση.
Οι τυχεροί λαχνοί από τη λαχειοφόρο αγορά είναι:
Νο 400 Δωροεπιταγή αξίας 50€ Μασούτης Δισπηλιό-Εκπ.Σύλλογος Δισπηλιού
Νο 179 Δωροεπιταγή αξίας 50€ Μασούτης Δισπηλιό-Εκπ.Σύλλογος Δισπηλιού
Νο 463 Δωροεπιταγή αξίας 50€ Μασούτης Δισπηλιό-Εκπ.Σύλλογος Δισπηλιού
Νο 934 Δωροεπιταγή αξίας 50€ Μασούτης Δισπηλιό-Εκπολ.Σύλλογος Δισπηλιού
Νο 577 Δωροεπιταγή αξίας 40€-Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Χριστοδούλου Γλυκερία Μαυροχωρι
Νο 148 Δωροεπιταγή αξίας 40€-Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Χριστοδούλου Γλυκερία Μαυροχώρι
Νο 275 Εργαλεία-Πατσιόπουλος Θεόδωρος
Ξεκινά, λοιπόν, η νέα περίοδος δραστηριοτήτων του Συλλόγου. Για αρχή, ξεκινά τη λειτουργία του το χορευτικό τμήμα ενηλίκων από τη Δευτέρα 11-09-2023 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 19:30-21:30. Σας περιμένουμε!!!
Το Δ.Σ.

 

Back to top button