ΑθλητικάΚαστοριά

Η ενημερωτική συνάντηση στην ΕΠΣ Καστοριάς για τα πρωταθλήματα Κ-12 και Κ-14

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς συνάντηση με τους υπεύθυνους των σωματείων και  τα μέλη της Επιτροπής Μικτών Ομάδων και Υποδομών, στην οποία έγινε συζήτηση για τα πρωταθλήματα Υποδομής Κ-12 και Κ-14  της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023/2024.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία των εν λόγω πρωταθλημάτων, οι δηλώσεις συμμετοχής των οποίων ορίζονται έως την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023.  Η έναρξη των πρωταθλημάτων προγραμματίστηκε για το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου 2023.

Από την Επιτροπή κατέστη απόλυτα σαφές πως όλα τα τμήματα της ηλικιακής κατηγορίας Κ-12 και Κ-14 θα πρέπει να έχουν προπονητή με πτυχίο UEFA C τουλάχιστον. Αποφασίστηκε επίσης στο πρωτάθλημα Κ-12 να μην υπάρχει βαθμολογία, ενώ στα πρωταθλήματα των κατηγοριών Κ-14 θα γίνεται προσπάθεια να υπάρχει τριπλέτα διαιτητών.

Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης και έχουν αποσταλεί σε όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία.
Τέλος, επισημάνθηκε από όλους  πως είναι αναγκαία η παρουσία  όλων των παραγόντων με προτάσεις για την πρόοδο, την ανάπτυξη και εξέλιξη των πρωταθλημάτων υποδομής.
Σκοπός και μέλημα της Ένωσης είναι η στήριξη των τμημάτων υποδομής βλέποντας το μέλλον του ποδόσφαιρου στις προσπάθειες αυτών των αθλητών.

Back to top button