ΓούναΚαστοριάΠρόσωπα

Δήλωση υποψηφιότητας Όλγας Τράσια (βιογραφικό)

Είμαι η Όλγα Τράσια. Η Καστοριά είναι ο τόπος που μεγάλωσα, κατοικώ και για τον οποίο θέλω να αγωνιστώ. Ως ενεργός πολίτης, επιθυμώ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε ο τόπος μας να γίνει εξωστρεφής, σύγχρονος, προσβάσιμος και βιώσιμος. Ένας τόπος φιλικός για όλους εμάς τους νέους που αγαπάμε την περιοχή μας και θέλουμε να την δούμε να προοδεύει και να αναπτύσσεται.
Είμαι μια νέα γυναίκα που έχει εργαστεί στο εξωτερικό και σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδος. Η Καστοριά όμως παρέμενε πάντα στην καρδιά μου. Δυστυχώς, οι συνθήκες για τους νέους στην επαρχία είναι δύσκολες και η έλλειψη επαγγελματικών ευκαιριών σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας για την επιστροφή στο μέρος καταγωγής μας. Ωστόσο, η αγάπη μου για τον τόπο μου με οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψω στις ρίζες μου και να παλέψω για αυτές!
Κόντρα στις τάσεις της εποχής μας επέλεξα να διεκδικήσω το μέλλον μου στην πόλη που γεννήθηκα και να παλέψω ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τον επαναπατρισμό των νέων συμπολιτών μας στο τόπο μας. Ένα τόπο όμορφο, ευλογημένο και με μεγάλες προοπτικές για την οικονομική μας ευημερία.
Όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την Καστοριά στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη, με συγκροτημένο σχέδιο, ρεαλιστικές προτάσεις και άμεσες λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.
Με όραμα, υπευθυνότητα και διάθεση προσφοράς ζητώ τη στήριξή σας ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη».
Με την ομάδα των ανθρώπων που έχω πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν!
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. Γίνε και εσύ μέλος της συμμαχίας μας για την ανάδειξη της Καστοριάς μας!
_____

Σύντομο Βιογραφικό

Ονομάζομαι Όλγα Τράσια, κόρη του Ευάγγελου Τράσια και της Κλεονίκης Ευσταθιάδου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καστοριά. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Έπειτα, απέκτησα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο, με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά, στο City, University of London (City, Πανεπιστήμιο του Λονδινου).
Εργάστηκα σε συμβουλευτική εταιρία στο Λονδίνο, με αντικείμενο τον σχεδιασμό στρατηγικής επικοινωνιακής πολιτικής και διαχείρισης κρίσεων για πολυεθνικές εταιρίες και θεσμικούς οργανισμούς, καθώς και σε υποκατάστημα γερμανικής τράπεζας στην Θεσσαλονίκη, στο τμήμα δανειοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Πλέον, απασχολούμαι σε οργανισμό αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας εταιριών, με έδρα την Ζυριχη, ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και είμαι υπεύθυνη για τις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου και Σκανδιναβίας. Εργάζομαι με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με τηλεργασία, καθώς αποφάσισα να επιστρέψω στην πόλη μου, την Καστοριά.  Παράλληλα, συμμετέχω ενεργά στην οικογενειακή γουνοποιητική επιχείρηση, ως υπεύθυνη πωλήσεων και επικοινωνίας.

Back to top button