Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Νίκου Παναγιωτίδη

Συμπολίτες, φίλες και φίλοι.

Με την επίσημη ανακοίνωση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αλλαγή Τώρα με Στρατηγική», κάνω γνωστή σε όλους σας την απόφασή μου να αποδεχτώ την πρόσκληση του επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γρηγόρη Γρηγοριάδη.

Ενός άξιου και έντιμου ανθρώπου, με γνώση διοίκησης και εμπειρία, με όραμα και αγάπη για τον τόπο μας.

Είναι ταυτόχρονα και πρόκληση για μένα, μετά από τριάντα και πλέον χρόνια στον επιχειρηματικό στίβο της περιοχής μας, η απόφαση συμμετοχής μου για πρώτη φορά στα κοινά του Δήμου με στόχο να συμβάλλω με φρέσκιες ιδέες στη διαμόρφωση νέων δρόμων και ευκαιριών, ταυτόχρονα με την καλυτέρευση της καθημερινότητας όλων μας.

Η ομορφιά και η μοναδικότητα που απλόχερα χαρίστηκε στην πόλη μας, περιορίζεται από την εσωστρεφή και κοντόφθαλμη αντιμετώπιση των ζητημάτων.

Η Καστοριά και τα προβλήματα της χρειάζονται λύσεις με όραμα,μέθοδο και στρατηγική.

Πρέπει ο Δήμος να αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς για να αναστρέψουμε την φθίνουσα πορεία που στερεί από τον τόπο τα παιδιά μας.

Με την υπόσχεση να προσπαθήσω για το καλύτερο, θέτω τον εαυτό μου στην εκλογική σας κρίση και υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας σε κάθε ζήτημα που θα προκύψει.

Νίκος Παναγιωτίδης

https://enimerosou.gr/wp-content/uploads/2023/08/%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3-%CE%915-2-730x1024.jpg

Back to top button