Καστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Πέτρου Δοκόπουλου

Ονομάζομαι Δοκόπουλος Πέτρος του Γεωργίου και της Παρθένας το γένος Χατζηαναστασίου. Γεννήθηκα στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Ντάρμσταντ. Σε παιδική ηλικία επέστρεψα στον τόπο καταγωγής μου στην Ομορφοκκλησιά Καστοριάς. Μαθήτευσα στο Δημοτικό Σχολείο Πενταβρύσου και μια χρονιά σε αυτό της Ποριάς.
Ακολούθησε η ολοκλήρωση της υποχρεωτικής μου σχολικής θητείας στο Γυμνάσιο Χιλιοδέντρου. Ως λύκειο επέλεξα το 2ο Γενικό Λύκειο Καστοριάς .
Τα φοιτητικά μου χρόνια ξεκίνησαν ως φοιτητής Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ολοκληρώθηκαν το 2008 με την αποφοίτησή μου από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως οπλίτης ιατρός στο 508 Μ/Κ ΤΟ Ρίζια Έβρου το 2009.
Μετακόμισα στη Γερμανία και έλαβα την τοπική άδεια ασκήσεως της ιατρικής .
Συνέχισα με την επιστροφή μου στην Ελλάδα την υπηρεσία μου ως ιατρός υπαίθρου στο αγροτικό ιατρείο της Διποταμίας Καστοριάς.
Η έναρξη της εξαετούς ειδίκευσής μου στη καρδιολογία έγινε από το ΓΝ Καστοριάς και ολοκληρώθηκε στο ΓΠΝΘ Παπαγεωργίου το 2018.
Έκτοτε διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 15 Καστοριά,. Συνεχίζω όποτε μου ζητείται να ενισχύω με εφημερίες την εύρυθμη λειτουργία της Καρδιολογική Κλινικής του Νοσοκομείου Καστοριάς.
Στη προσωπική μου ζωή είμαι παντρεμένος με την Αικατερίνη Γεωργοπούλου, καθηγήτρια Βιολογίας στο Γενικό Λύκειο Νεαπόλεως Κοζάνης . Έχουμε δύο παιδιά , τον Γιώργο 10 ετών και τη Βερονίκη 6 ετών και μαζί ζούμε στην οικία μας επί της Ψαρών στη περιοχή ΛΥΒ Καστοριάς.
Από το 2019 με τίμησε ο νυν δήμαρχος κ. Κορεντσίδης Ιωάννης με την πρόσκλησή του στο ψηφοδέλτιό του με την ακόμη μεγαλύτερη τιμή να με εκλέξουν οι συνδημότες μου και έκτοτε κατέχω την θέση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας όπου υπηρετώ μέχρι και σήμερα.

Back to top button