Καστοριά

Ευχαριστήριο του Συλλόγου “Μαζί σου” για δωρεές

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών¨Μαζί Σου” εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους επισκέπτες και φίλους της έκθεσης ζωγραφικής “ Ψυχή και Φύση”, με έργα δύο αγαπητών κυριών, της κ. Θωμαής Γραμματικού και της κ. Μαρίλε Πετσάλνικου, για την επιλογή τους, να προσφέρουν δωρεά 477,87 €, για την ενίσχυση των ασθενών με νεοπλασματική ασθένεια.

Χαιρόμαστε που μια εκδήλωση τέχνης και πολιτισμού γίνεται αφορμή για προσφορά αγάπης και ελπίδας στους ασθενείς που δοκιμάζονται. Με την ενέργεια αυτή συμμετείχαν στη φιλάνθρωπη δραστηριότητα που αναπτύσσει το σωματείο μας για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών συνανθρώπων μας που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια.

Επίσης, εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους:

  • κ. Μιχαήλ και Ελευθερία Μάντζιου, για την προσφορά, στη μνήμη της πολυαγαπημένης της συμπεθέρας Βασιλικής Σιάμου, δωρεάς προς τον Σύλλογο..
  • οικογένεια Αθανασίου Πανταζή, τον Σύλλογο Γυναικών Τοιχιού και  τα αδέλφια του εκλιπόντος Βασιλείου Αντωνίου, για την προσφορά στην μνήμη του, δωρεάς προς τον Σύλλογο 250 €.
  • κ. Ελευθερία Γκογκούση, για την προσφορά της στη μνήμη της Ελένης Δήμου, δωρεάς προς τον Σύλλογο 30 €.

Με την ενέργεια  τους αυτή συμμετείχαν στη φιλάνθρωπο δραστηριότητα που αναπτύσσει το σωματείο μας για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών συνανθρώπων μας που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

Back to top button