ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΠαλαιά Καστοριά

Για 69η φορά αναμετρώνται Παναργειακός και Αστραπή Μεσοποταμίας – Η μεγάλη προϊστορία

To παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων του πρωταθλήματος είναι αυτό που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ματς το οποίο όπως κάθε χρόνο κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Ιστορικά πρόκειται για το 69ο El Clásico Αστραπής Μεσοποταμίας- Παναργειακού, αγώνας όπου πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπάρχει και το γόητρο.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην 3η θέση με 4 β. (1-1-0), χωρίς ωστόσο, να έχουν νίκη στην έδρα τους. Στην ίδια θέση είναι και ο Παναργειακός (1-0-1), χωρίς όμως νίκη εκτός έδρας.
Προσωπικό αρχείο : Δημήτρης Κουτσής (Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ – sentranews.gr)

Θα είναι το 69o El Clásico στην ιστορία των δύο ομάδων, σε όλα τα επίπεδα διοργανώσεων (Πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ, Δ’ Εθνική, Τελικοί Κυπέλλου, Ημιτελικοί Κυπέλλου, Α’ και Β’ φάση Κυπέλλου), με την Αστραπή Μεσοποταμίας, να έχει το προβάδισμα για δύο νίκες (29 έναντι 27 του Παναργειακού, της ενώ 12 ματς έληξαν ισόπαλα).

Το 69ο El Clásico του νομού Καστοριάς θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 στο Γήπεδο Μεσοποταμίας

Δύο από τις πλέον ιστορικές ομάδες, πολυνίκες σε τίτλους πρωταθλημάτων και κυπέλλων, η Αστραπή Μεσοποταμίας και ο Παναργειακός, θα αναμετρηθούν για 69η φορά συνολικά σε όλα τα επίπεδα διοργανώσεων.

Ας ξεκινήσουμε όμως την προϊστορία με την γλώσσα των αριθμών στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ημέρας…
Συνέχεια στο sentranews.gr

 

 

 

Back to top button