ΓούναΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η επίσκεψη της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Την Καστοριά επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου η Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία μαζί με τη Βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Βασίλη Βελλίδη πραγματοποίησαν πολλές και σημαντικές συναντήσεις. Στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς όπου τους υποδέχθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Κοζατσάνη, στο Δήμο Καστοριάς όπου τους υποδέχθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Σάκης Ρήμος, Σωκράτης Πέλκας και Στέλιος Φουλιράς, στην ΓΕΟΚ όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Δημοσθένης Μωυσίδης, στην Ομοσπονδία Γούνας όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Άκης Τσούκας για τη συνάντηση των φορέων Γούνας με τη συμμετοχή των δύο Συνδέσμων Γουνοποιών, Προφήτης Ηλίας και Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών, των Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων και του Επιμελητηρίου Καστοριάς, στη Μητρόπολη Καστοριάς όπου τους υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος και τέλος στη συνάντηση που έγινε με τα μέλη της ΔΕΕΠ σε κατάστημα εστίασης της νότιας παραλίας.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η Μαρία Αντωνίου δήλωσε πως “είναι μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενούμε στην Καστοριά μία πολιτικό που τιμά τη θέση της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η οποία, όχι μόνο είναι ενήμερη για όλα τα ζητήματα της Καστοριάς, κάτι που αποδείχθηκε από τη σημερινή της παρουσία στο πρόγραμμα συναντήσεων που είχαμε σήμερα, αλλά και αρωγός και συμπαραστάτης για την επίλυσή τους”, τονίζοντας παράλληλα ότι “το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ελλάδα χρειάζονται την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου γι’αυτό κι εμείς της ευχόμαστε στις ερχόμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου να μας εκπροσωπήσει και πάλι ως φίλη της Καστοριάς”.

Από την πλευρά της η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ευχαρίστησε για την φιλοξενία τόσο την Μαρία Αντωνίου, που τη γνωρίζει “για τη μαχητικότητα και τη διεκδικητικότητά της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο”,  όσο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ  Ν.Δ. Καστοριάς, Βασίλη Βελλίδη, τονίζοντας ότι της “δόθηκε η ευκαιρία να έχει στην Καστοριά μία δημιουργική, παραγωγική και χρήσιμη μέρα σ’ ένα γεμάτο πρόγραμμα συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς”, ενώ στην επίσκεψη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίη Καστοριάς κ. Καλλίνικο τέθηκε από τον Μητροπολίτη “η οραματική προσέγγιση που έχει για τον θρησκευτικό τουρισμό της περιοχής κάτι που θα αναδειχθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως και όλα τα θέματα που επηρεάζουν την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, η οποία έχει πολλές δυνατότητες”.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Βασίλης Βελλίδης αναφερόμενος στην Ευρωβουλευτή, την ευχαρίστησε για τη σημερινή της παρουσία στην Καστοριά, σημειώνοντας ότι “η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι φίλη της Καστοριάς και ότι η πολιτική οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας γενικότερα έχει δείξει ότι στέκεται στο πλευρό της περιοχής και των ζητημάτων που την απασχολούν”. 

Back to top button