ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Τη Νέα Αρτάκη υποδέχεται αύριο η Καστοριά (pre-game)


Αύριο το μεσημέρι (5/11, 15:00), στα πλαίσια της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα τεθούν αντιμέτωπες στο ΔΑΚ Καστοριάς δύο ομάδες που ναι μεν τις ενώνουν τα ίδια χρώματα, πάραυτα τις χωρίζουν 7 θέσεις και 7 βαθμοί στο βαθμολογικό πίνακα. Ο λόγος για την Καστοριά (10 βαθ., 3-1-4, 9-13 τέρμ.) και τη Νέα Αρτάκη (17 βαθ., 5-2-1, 10-3 τέρμ.), δύο ομάδες φορμαρισμένες που διάγουν σπουδαίο αγωνιστικό φεγγάρι και βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση…
Οι γηπεδούχοι «μετρούν» αήττητο σερί τριών παιχνιδιών (2-1-0, 5-2 τέρμ.) και μία (1) ήττα στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (3-1-1), ενώ, οι φιλοξενούμενοι, αήττητο σερί 6 παιχνιδιών (4-2-0, 9-2 τέρμ.), με τελευταία ήττα και μοναδική μέχρι τούτη τη στιγμή στο πρωτάθλημα, στις 25 του περασμένου Σεπτέμβρη εκτός έδρας από τον Αστέρα Πετριτή (1-0).
Τα συγκροτήματα λοιπόν των Γιάννη Κατσαρού και Δημήτρη Μαγκαφίνη αναμένεται να δώσουν αύριο το μεσημέρι στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας μια σπουδαία «μάχη», στο βωμό των τριών βαθμών της νίκης και της συνέχισης των θετικών αποτελεσμάτων. Οι «γουναράδες» για να αναρριχηθούν κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα και να ξεφύγουν για τα καλά από τα χαμηλά στρώματα αυτού, οι δε Ευβοιώτες για να παραμείνουν στο κατόπι του πρωτοπόρου Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.
Οι «ερυθροκίτρινοι» της Εύβοιας άλλωστε δεν έχουν κρύψει ούτε στιγμή τις υψηλές φιλοδοξίες τους, που φτάνουν ακόμη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξού και η καλοκαιρινή προσπάθεια να βρεθούν στο δεύτερο όμιλο και όχι σε κάποιον από αυτούς που περιλαμβάνουν ομάδες εκ των Αθηνών ορμώμενες, θεωρώντας πως το έργο τους θα είναι πιο εύκολο. Το αν έπραξαν βέβαια καλώς αναμένεται να φανεί στο γήπεδο, σε έναν όμιλο που φαντάζει μέχρι τούτη τη στιγμή άκρως ανταγωνιστικός και αμφίρροπος, χωρίς να υπάρχει η ομάδα εκείνη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο πιο πάνω στόχος του αντιπάλου, εν κατακλείδι, ομολογουμένως δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για την Καστοριά του να διεκδικήσει με μέγα πάθος τη νίκη, ο κόσμος να σπεύσει στο γήπεδο να τη βοηθήσει, και να αποδείξει με τούτο τον τρόπο πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία άλλη ομάδα του ομίλου της.
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Football

Back to top button