ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο Δήμος Καστοριάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο (φωτογραφίες)


Με τους καλύτερους οιωνούς ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση Τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο, όπου ο Δήμος Καστοριάς συμμετείχε ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του ΕΟΤ προκειμένου να προβάλει το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας σε μια μεγάλη αγορά – στόχο.
Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σάκης Ρήμος, ο οποίος είχε επαφές και συζητήσεις με τουριστικούς πράκτορες από το εξωτερικό, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα αξιοθέατα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Καστοριάς, θεωρώντας ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό προορισμό.
“Ο τουρισμός στην Καστοριά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα, αποτελώντας έναν κορυφαίο προορισμό της χώρας μας. Στόχος μας να διευρύνουμε την επισκεψιμότητα της περιοχής μας με κόσμο και από το εξωτερικό, έχοντας ήδη πολλά θετικά δείγματα. Για τον λόγο αυτό συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκειμένου να αναδείξουμε την περιοχή μας σε μεγάλες αγορές”, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.
Επόμενες δράσεις της Αντιδημαρχίας Τουρισμού είναι η συμμετοχή στις τουριστικές εκθέσεις Philoxenia στη Θεσσαλονίκη και International Tourism Expo Athens.

Back to top button