ΑθλητικάΚαστοριά

Ήττα 2-0 στα Τρίκαλα για τον ΓΠΟ Καστοριάς (βίντεο)

Την ήττα (2-0) από τον Α.Ο. Τρικάλων εκτός έδρας υπέστη η ομάδα μας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η Καστοριά κατάφερε να ελέγξει από την αρχή του παιχνιδιού τον ρυθμό και στο 20ο λεπτό λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ η Προξένου, όταν μετά από διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να σκοράρει , με την αμυντικό των Τρικάλων να διώχνει ισάριθμες φορές πάνω στην γραμμή την μπάλα. Ωστόσο, στο 38′ τα Τρίκαλα άνοιξαν με πέναλτι το σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του ημιχρόνου 1-0.
Πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49’, μετά από λάθος της άμυνάς μας ο Α.Ο. Τρίκαλα βρήκε ξανά δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Οι παίκτριες της ομάδας μας δεν το έβαλαν κάτω κι έχασαν ευκαιρίες να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με κυριότερες αυτή της Τζιαρα στο 62’, όταν από τον χώρο της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, και αυτή στο 86′ με την Σαιχ να σουτάρει έξω από την περιοχή και να μην βρίσκει στόχο.
Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός της παίκτριας μας Ιωάννας Φασίδου στο 65′, όταν μετά από σύγκρουση με την συμπαίκτρια Ελένη Σαΐχ χτύπησε στο κεφάλι. Η Ιωάννα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί της τοποθέτησαν ράμματα στο κεφάλι.
Ευχαριστούμε την διοίκηση των Τρικάλων για την φιλοξενία αλλά και για την βοήθεια τους με την ιατρική περίθαλψη της παίκτριας μας.
Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στις 26/11 με την ΡΕΑ από το Ρέθυμνο Κρήτης στο ΔΑΚ Καστοριάς.
Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς

ΤΑ HIGHLIGHTS



Όλος ο αγώνας:

Η σοκαριστική σύγκρουση των Φασίδου και Σαΐχ του ΓΠΟ Καστοριάς στον αγώνα με τα Τρίκαλα (βίντεο)

 

 

 

Back to top button