ΑγροτικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Παρουσίαση της καστοριανής μελισσοκομικής εταιρίας ΜΕΛΛΑΣ (φωτογραφίες – βίντεο)

Την 21η Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα «Ενδυνάμωση Γυναικών στον τομέα της Αγροδιατροφής –Empowering Women in Agrifood» για το 2023, το οποίο υποστηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις, project και ιδέες, που αναπτύχθηκαν από γυναίκες. Στόχος του είναι η ενδυνάμωση των γυναικών σε ένα τομέα που στερούνται ηγετικού ρόλου. Το πρόγραμμα οργανώνεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας, και στην Ελλάδα υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό AWomanCanBe.org.
Στην ομάδα αυτών των 10 αφοσιωμένων Ελληνίδων επιχειρηματιών, που ηγούνται καινοτόμων έργων στον αγροδιατροφικό τομέα, ανήκει και η Μελισσοκομική Εταιρία ΜΕΛΛΑΣ, με εκπρόσωπο την ιδρύτρια της εταιρίας Σωτηρούλα Ευθυμιάδου.  Μετά από έξι μήνες γεμάτους γνώση, αλληλεπίδραση, ανταλλαγή απόψεων, ευκολίες και δυσκολίες  έκλεισε αυτός ο γεμάτος από σπουδαίες εμπειρίες κύκλος!
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την ημερίδα με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στον τομέα της Αγροδιατροφής», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, ώρα 09:30 – 17:00 από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ Food) σε συνεργασία με τον A Woman Can Be και το ESG+ Stories, στην Αθήνα . H ημερίδα τελέστηκε υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είχε την υποστήριξη του ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας). Εκεί παρουσιάστηκαν και οι δέκα καινοτόμες ιδέες !
Η εισαγωγική ομιλίας της γενικής συντονίστριας του προγράμματος κ. Κωνσταντίνας Τογκαρίδου:

Η παρουσίαση της εταιρίας ΜΕΛΛΑΣ από την κ. Σωτηρούλα Ευθυμιάδου:

Μετά από έξι μήνες γεμάτους γνώση, αλληλεπίδραση, ανταλλαγή απόψεων, ευκολίες και δυσκολίες …
Ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο γεμάτος από σπουδαίες εμπειρίες κύκλος του προγράμματος της « Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Αγροδιατροφή».
Οι κύκλοι είναι για να κλείνουν, οι πόρτες είναι για να ανοίγουν.. και τα καλύτερα είναι για να έρχονται!
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές του προγράμματος αυτού & φυσικά τη μέντορα μας!
Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω ειλικρινά από καρδιάς και τον tasetas_konidis που πάντα με αγάπη στηρίζει κάθε μου προσπάθεια και είναι ο καλύτερος συνοδοιπόρος που θα μπορούσα να έχω!
🫶🏻Τέλος, μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους εσάς που μας δίνετε την αγάπη σας, την στήριξη σας και τη θετική σας ενέργεια από την πρώτη μέρα..και κάνετε το ταξίδι μας πιο όμορφο !!!
Με εκτίμηση,
ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ 

Καστοριά: Η ιστορία της εταιρίας «Μελλάς» (φωτογραφίες)

 

Back to top button